openmeetings-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sebastien <seb...@gmail.com>
Subject Re: possible task for newcomers
Date Tue, 28 Jan 2014 15:02:27 GMT
I am not surprised... :(
Well, isn't the scope automatically applied if previously defined it in the
jQuery theme download ?



On Tue, Jan 28, 2014 at 3:56 PM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:

> Maybe you know is it possible to set scope for AbstractDialog ?
>
>
> On Tue, Jan 28, 2014 at 9:50 PM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:
>
>> Somehow I'm unable to use Button and AjaxButton from wicket-jquery-ui :(
>> Additional classes are not applied :(
>>
>>
>> On Tue, Jan 28, 2014 at 9:26 PM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>wrote:
>>
>>> ok, will try
>>> Thanks!
>>>
>>>
>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 9:26 PM, Sebastien <sebfz1@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> Ok, maybe you can try with a css scope...
>>>>
>>>> http://jqueryui.com/themeroller/
>>>> Click on download theme and, in the bottom specify a css scope (om?)
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 3:23 PM, Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com
>>>> > wrote:
>>>>
>>>>> Seems like wicket-jquery-ui conflicts with
>>>>> https://github.com/l0rdn1kk0n/wicket-bootstrap :(
>>>>> Will try to remove it :(
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 8:27 PM, Maxim Solodovnik <
>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>
>>>>>> Hello Sebastien,
>>>>>>
>>>>>> Sorry bothering you :)
>>>>>> Is it possible we have problems in OM because we are using both:
>>>>>> bootstrap*.js/css from wysiwyg plugin and from wicket-bootstrap module?
>>>>>>
>>>>>> Can wysiwyg plugin have dependency on wicket-bootstrap module to
>>>>>> resolve this?
>>>>>>
>>>>>> Maybe you can can share you debugging technique? It seems like chat
>>>>>> emotions are also currently broken and I need to fix everything before
>>>>>> release :(
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 9:18 AM, Maxim Solodovnik <
>>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>>> Yes it seems to start as expected
>>>>>>> The URL is http://localhost:5080/openmeetings, sorry forget to
>>>>>>> mention it :(
>>>>>>>
>>>>>>> BTW I'm using following command to rebuild+restart after changes
>>>>>>> were made to the source code (web.only target perform partial
build and
>>>>>>> make it faster :) )
>>>>>>>
>>>>>>> cd ../..; ant -Ddb=mysql -Dwicket.mode=DEVELOPMENT web.only;
cd
>>>>>>> dist/red5; ./red5-debug.sh
>>>>>>>
>>>>>>> Thanks!
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 6:25 AM, Sebastien <sebfz1@gmail.com>
wrote:
>>>>>>>
>>>>>>>> Hi,
>>>>>>>>
>>>>>>>> I get the source, build, downloaded dependencies, installed
>>>>>>>> database and run the server...
>>>>>>>>
>>>>>>>>         ##################################################
>>>>>>>>         #               Openmeetings is up              
#
>>>>>>>>         #     3.0.0-SNAPSHOT 1561874 27-January-2014    
#
>>>>>>>>         #                and ready to use               
#
>>>>>>>>         ##################################################
>>>>>>>>
>>>>>>>> It seems to run but I cannot reach
>>>>>>>> http://localhost:8080/openmeetings (or even http://localhost:8080/
>>>>>>>> ).
>>>>>>>> Is this configured on another port ?
>>>>>>>>
>>>>>>>> Thanks,
>>>>>>>> Sebastien.
>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 8:15 PM, Sebastien <sebfz1@gmail.com>wrote:
>>>>>>>>
>>>>>>>>> Thanks Maxim,
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> I'll try to test this tonight (although I cannot promise
it... ;))
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> Best regards (and good night!)
>>>>>>>>> Sebastien
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 8:12 PM, Maxim Solodovnik <
>>>>>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> I'll commit my changes to move to 6.13
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 2:11 AM, Maxim Solodovnik
<
>>>>>>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Hello Sebastien,
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Thanks for the quick response!
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> I haven't tried to create quickstart (it is 2
AM here :))
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Build instructions are available here:
>>>>>>>>>>> http://openmeetings.apache.org/BuildInstructions.html
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> I personally use the following simpla steps:
>>>>>>>>>>> 1) install ant 1.8.4+
>>>>>>>>>>> 2) svn checkout
>>>>>>>>>>> https://svn.apache.org/repos/asf/openmeetings/trunk/singlewebapp/
>>>>>>>>>>> 3) ant -Ddb=mysql -Dwicket.mode=DEVELOPMENT dist
prepare-eclipse
>>>>>>>>>>> 4) cd dist/red5
>>>>>>>>>>> 5) ./red5-debug.sh
>>>>>>>>>>> 6) attach remote debugger on port 8787
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> Additional steps need to be done 1 time only:
>>>>>>>>>>> 1) mysql
>>>>>>>>>>> CREATE DATABASE openmeetings DEFAULT CHARACTER
SET utf8 COLLATE
>>>>>>>>>>> utf8_general_ci;
>>>>>>>>>>> 2) install openmeetings using web installer on
the first run
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> something like this :)
>>>>>>>>>>> Thanks in advance!
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> On Tue, Jan 28, 2014 at 2:04 AM, Sebastien <sebfz1@gmail.com>wrote:
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Hi Maxim,
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> If it is straghtforward, I could try to debug
OM. Is there a
>>>>>>>>>>>> wiki on how to setup de dev-env (source repo,
build, launch, debug)?
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> Thanks in advance,
>>>>>>>>>>>> Sebastien.
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 7:59 PM, Sebastien
<sebfz1@gmail.com>wrote:
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Hi Maxim,
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> It is working on the demo site (6.13.0).
kubuntu 13.10 + FF 26
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> http://www.7thweb.net/wicket-jquery-ui/calendar/ExtendedCalendarPage
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Are you able to reproduce the issue in
a quickstart?
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> Best regards,
>>>>>>>>>>>>> Sebastien.
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>> On Mon, Jan 27, 2014 at 7:38 PM, Maxim
Solodovnik <
>>>>>>>>>>>>> solomax666@gmail.com> wrote:
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>> It seems like calendar events are
not working after upgrading
>>>>>>>>>>>>>> to 6.13 :( (drop/resize/click)
>>>>>>>>>>>>>>  Ubuntu 13.10+Chrome
>>>>>>>>>>>>>> Can you please advise how can I debug/enhance
this error
>>>>>>>>>>>>>> report? :))
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>> --
>>>>>>>>>>> WBR
>>>>>>>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>> --
>>>>>>>>>> WBR
>>>>>>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> --
>>>>>>> WBR
>>>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> --
>>>>>> WBR
>>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> WBR
>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> WBR
>>> Maxim aka solomax
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> WBR
>> Maxim aka solomax
>>
>
>
>
> --
> WBR
> Maxim aka solomax
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message