openmeetings-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maxim Solodovnik <solomax...@gmail.com>
Subject Re: deploying multiple openmeetings instances into a single red5
Date Sat, 18 Feb 2012 10:16:23 GMT
I'll try to set up 2 instances and take a look what is going on

On Sat, Feb 18, 2012 at 17:11, seba.wagner@gmail.com
<seba.wagner@gmail.com>wrote:

> yes but the beans in red5-service.xml I know for sure that those cannot be
> the problem, as this just has been working in previous versions of
> openmeetings/red5.
>
>
> Sebastian
>
> 2012/2/18 Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>
>
>> Those defined in openmeetings-applicationContext.xml
>> and various services definitions (from red5-services/*xml)
>>
>> On Sat, Feb 18, 2012 at 17:02, seba.wagner@gmail.com <
>> seba.wagner@gmail.com> wrote:
>>
>>> I think those names should only be unique inside the webapp's context.
>>> I mean Red5 does also natively use beans, spring et cetera. But it was
>>> possible to deploy multiple webapps into a single red5 container just like
>>> any other tomcat webapp.
>>> Each webapp had its own scope and RTMP-Endpoint.
>>>
>>> Which ejb's do you mean exactly?
>>>
>>> Sebastian
>>>
>>>
>>> 2012/2/18 Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>
>>>
>>>> Hello Sebastian,
>>>>
>>>> I guess the cause of might be in the same ejb names.
>>>> If I'm not mistaken all beans need to have unique names (some names are
>>>> hardcoded in java files so it might be challenging task...).
>>>>
>>>> I can investigate.
>>>>
>>>> On Sat, Feb 18, 2012 at 16:51, seba.wagner@gmail.com <
>>>> seba.wagner@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>>> Hi Maxim,
>>>>>
>>>>> in the past it was possible to deploy OpenMeetings (under a different
>>>>> webapp name of course) multiple times in the same Red5 container.
>>>>>
>>>>> Somehow this stopped working, I wonder why?
>>>>> The effect with OpenMeetings 1.9.1 is:
>>>>> If you deploy two instances of the openmeetings webapp into red5, the
>>>>> first one works as epxected, the second one, you are able to run the
>>>>> installer but after that the SWF just won't be able to connect via RTMP.
>>>>> Do you got an idea if your webapp renaming / dynamic context loader
>>>>> has something todo with it?
>>>>> I think the log files are produced correctly, so each instance has its
>>>>> own log, but I cannot remember 100% now, I will have to check that again.
>>>>> Maybe I should also do that test again with the latest updated red5
>>>>> now.
>>>>>
>>>>> Thanks,
>>>>> Sebastian
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Sebastian Wagner
>>>>> http://www.openmeetings.de
>>>>> http://incubator.apache.org/openmeetings/
>>>>> http://www.webbase-design.de
>>>>> http://www.wagner-sebastian.com
>>>>> seba.wagner@gmail.com
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> WBR
>>>> Maxim aka solomax
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Sebastian Wagner
>>> http://www.openmeetings.de
>>> http://incubator.apache.org/openmeetings/
>>> http://www.webbase-design.de
>>> http://www.wagner-sebastian.com
>>> seba.wagner@gmail.com
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> WBR
>> Maxim aka solomax
>>
>
>
>
> --
> Sebastian Wagner
> http://www.openmeetings.de
> http://incubator.apache.org/openmeetings/
> http://www.webbase-design.de
> http://www.wagner-sebastian.com
> seba.wagner@gmail.com
>



-- 
WBR
Maxim aka solomax

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message