openmeetings-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "seba.wagner@gmail.com" <seba.wag...@gmail.com>
Subject Re: deploying multiple openmeetings instances into a single red5
Date Sat, 18 Feb 2012 10:17:02 GMT
Thanks!

2012/2/18 Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>

> I'll try to set up 2 instances and take a look what is going on
>
>
> On Sat, Feb 18, 2012 at 17:11, seba.wagner@gmail.com <
> seba.wagner@gmail.com> wrote:
>
>> yes but the beans in red5-service.xml I know for sure that those cannot
>> be the problem, as this just has been working in previous versions of
>> openmeetings/red5.
>>
>>
>> Sebastian
>>
>> 2012/2/18 Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>
>>
>>> Those defined in openmeetings-applicationContext.xml
>>> and various services definitions (from red5-services/*xml)
>>>
>>> On Sat, Feb 18, 2012 at 17:02, seba.wagner@gmail.com <
>>> seba.wagner@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> I think those names should only be unique inside the webapp's context.
>>>> I mean Red5 does also natively use beans, spring et cetera. But it was
>>>> possible to deploy multiple webapps into a single red5 container just like
>>>> any other tomcat webapp.
>>>> Each webapp had its own scope and RTMP-Endpoint.
>>>>
>>>> Which ejb's do you mean exactly?
>>>>
>>>> Sebastian
>>>>
>>>>
>>>> 2012/2/18 Maxim Solodovnik <solomax666@gmail.com>
>>>>
>>>>> Hello Sebastian,
>>>>>
>>>>> I guess the cause of might be in the same ejb names.
>>>>> If I'm not mistaken all beans need to have unique names (some names
>>>>> are hardcoded in java files so it might be challenging task...).
>>>>>
>>>>> I can investigate.
>>>>>
>>>>> On Sat, Feb 18, 2012 at 16:51, seba.wagner@gmail.com <
>>>>> seba.wagner@gmail.com> wrote:
>>>>>
>>>>>> Hi Maxim,
>>>>>>
>>>>>> in the past it was possible to deploy OpenMeetings (under a different
>>>>>> webapp name of course) multiple times in the same Red5 container.
>>>>>>
>>>>>> Somehow this stopped working, I wonder why?
>>>>>> The effect with OpenMeetings 1.9.1 is:
>>>>>> If you deploy two instances of the openmeetings webapp into red5,
the
>>>>>> first one works as epxected, the second one, you are able to run
the
>>>>>> installer but after that the SWF just won't be able to connect via
RTMP.
>>>>>> Do you got an idea if your webapp renaming / dynamic context loader
>>>>>> has something todo with it?
>>>>>> I think the log files are produced correctly, so each instance has
>>>>>> its own log, but I cannot remember 100% now, I will have to check
that
>>>>>> again.
>>>>>> Maybe I should also do that test again with the latest updated red5
>>>>>> now.
>>>>>>
>>>>>> Thanks,
>>>>>> Sebastian
>>>>>>
>>>>>> --
>>>>>> Sebastian Wagner
>>>>>> http://www.openmeetings.de
>>>>>> http://incubator.apache.org/openmeetings/
>>>>>> http://www.webbase-design.de
>>>>>> http://www.wagner-sebastian.com
>>>>>> seba.wagner@gmail.com
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> WBR
>>>>> Maxim aka solomax
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Sebastian Wagner
>>>> http://www.openmeetings.de
>>>> http://incubator.apache.org/openmeetings/
>>>> http://www.webbase-design.de
>>>> http://www.wagner-sebastian.com
>>>> seba.wagner@gmail.com
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> WBR
>>> Maxim aka solomax
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> Sebastian Wagner
>> http://www.openmeetings.de
>> http://incubator.apache.org/openmeetings/
>> http://www.webbase-design.de
>> http://www.wagner-sebastian.com
>> seba.wagner@gmail.com
>>
>
>
>
> --
> WBR
> Maxim aka solomax
>



-- 
Sebastian Wagner
http://www.openmeetings.de
http://incubator.apache.org/openmeetings/
http://www.webbase-design.de
http://www.wagner-sebastian.com
seba.wagner@gmail.com

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message