openmeetings-commits mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "tongzhirong (Jira)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (OPENMEETINGS-2400) How to start a openmeetings-webservice?
Date Mon, 29 Jun 2020 02:49:00 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/OPENMEETINGS-2400?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

tongzhirong updated OPENMEETINGS-2400:
--------------------------------------
    Description: 
Hi Maxim May I ask how to start openmeetings-webservice in 5.0.0-M4 ?
Because need to trigger a url like this: https://127.0.0.1:5443/openmeetings/user/login?user=tongzhirong&pass=Abc@123456
Sorry to ask you in jira . I had sent emails to dev@openmeetings.apache.org, got the robot
response, then I follow the instructions which is  sending questions to <dev-info@openmeetings.apache.org>,
after that receive nothing.  

  was:
Hello May I ask how to start openmeetings-webservice in 5.0.0-M4 ?
Because need to trigger a url like this: https://127.0.0.1:5443/openmeetings/user/login?user=tongzhirong&pass=Abc@123456
Sorry to ask you in jira . I had sent emails to dev@openmeetings.apache.org, got the robot
response, then I follow the instructions which is  sending questions to <dev-info@openmeetings.apache.org>,
after that receive nothing.  


> How to start a openmeetings-webservice?
> ---------------------------------------
>
>                 Key: OPENMEETINGS-2400
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/OPENMEETINGS-2400
>             Project: Openmeetings
>          Issue Type: Improvement
>          Components: Room
>    Affects Versions: 5.0.0-M4
>            Reporter: tongzhirong
>            Assignee: Maxim Solodovnik
>            Priority: Minor
>
> Hi Maxim May I ask how to start openmeetings-webservice in 5.0.0-M4 ?
> Because need to trigger a url like this: https://127.0.0.1:5443/openmeetings/user/login?user=tongzhirong&pass=Abc@123456
> Sorry to ask you in jira . I had sent emails to dev@openmeetings.apache.org, got the
robot response, then I follow the instructions which is  sending questions to <dev-info@openmeetings.apache.org>,
after that receive nothing.  



--
This message was sent by Atlassian Jira
(v8.3.4#803005)

Mime
View raw message