openjpa-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Struberg <strub...@yahoo.de>
Subject Re: maven-openjpa-plugin ClassLoader issues?
Date Thu, 30 Aug 2012 17:37:47 GMT
Hi Andy!

the openjpa-maven-plugin does automatically add the compile classpath if you use openjpa:enhance
and the test-compile classpath if you use openjpa:test-enhance.

And your attachments got eaten by the spam filter it seems ;)

LieGrue,
strub




----- Original Message -----
> From: andyatmiami <stonebaj@gmail.com>
> To: users@openjpa.apache.org
> Cc: 
> Sent: Thursday, August 30, 2012 4:40 PM
> Subject: maven-openjpa-plugin ClassLoader issues?
> 
>G reetings,
> 
> I am using the maven-openjpa-plugin:2.2.0 from apache (NOT the mojo plugin -
> not sure if that matters).
> 
> The problem I am seeing is that it seems I have to manually list any
> dependencies my code relies upon in the plugin when I am calling the  goal
> on the plugin.  The  property states: "If you enable this feature, then no
> depending artifacts from the classpath will be used!".  That certainly 
> seems
> like the behavior I am seeing...but the default value of that property is
> false. 
> 
> Any thoughts on what about my configuration is causing me issues?
> 
> Thanks!
> Andy
> 
> *** Environment/Config info below ***
> 
> 
> My Maven/JDK info is as follows:
> 
> 
> 
> My plugin configuration is:
> 
> 
> 
> 
> 
> --
> View this message in context: 
> http://openjpa.208410.n2.nabble.com/maven-openjpa-plugin-ClassLoader-issues-tp7580984.html
> Sent from the OpenJPA Users mailing list archive at Nabble.com.
> 

Mime
View raw message