openjpa-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Dick <michael.d.d...@gmail.com>
Subject Re: AW: openjpa build time enhance using maven plugin DOESN'T WORK
Date Tue, 07 Jun 2011 15:15:05 GMT
I took a look at the openjpa build where we also use this plugin. It looks
like the auto-detection of persistence.xml isn't working for the enhance
goal, but works for the enhance-tests goal. I'm not terribly familiar with
the plugin code though so I might be all wet.

Can you try adding the persistence.xml location to your pom file? Something
like this should work.
 <persistenceXmlFile>${project.basedir}/src/main/resources/META-INF/persistence.xml</persistenceXmlFile>

-mike

On Tue, Jun 7, 2011 at 9:36 AM, infinity2heaven
<infinity2heaven@gmail.com>wrote:

> I'll take my original statement back. The original goal is a "success"
> build
> but when tests are run, it errors that classes are not enhanced.
>
>  --- openjpa-maven-plugin:1.2:enhance (default-cli) @ xxx.yyy ---
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] BUILD SUCCESS
>
> For the second module, I can't even run the enhancer.
>
>
>
>
> --
> View this message in context:
> http://openjpa.208410.n2.nabble.com/openjpa-build-time-enhance-using-maven-plugin-DOESN-T-WORK-tp6446547p6449900.html
> Sent from the OpenJPA Users mailing list archive at Nabble.com.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message