openjpa-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Cheng Zhang" <chzh...@yahoo-inc.com>
Subject RE: Exception java.lang.ClassNotFoundException: org.apache.openjpa.enhance.InstrumentationFactory in thread "Attach Listener" Agent failed to start
Date Wed, 10 Mar 2010 20:00:11 GMT
Thank you, Rick.

I'm using Spring + OpenJpa in my project.

The wired thing is that I suddenly got this problem after I moved my development environment
from windows to redhat.

Regards,
Cheng



> -----Original Message-----
> From: Rick Curtis [mailto:curtisr7@gmail.com]
> Sent: Wednesday, March 10, 2010 11:36 AM 无住生什么心?
> To: users@openjpa.apache.org
> Subject: Re: Exception java.lang.ClassNotFoundException:
> org.apache.openjpa.enhance.InstrumentationFactory in thread "Attach
> Listener" Agent failed to start
> 
> Cheng -
> 
> http://openjpa.apache.org/builds/latest/docs/manual/manual.html#ref_guide_
> pc_enhance_dynamic
> 
> Can describe the environment that you are running in? How are you
> enhancing
> your Entities?
> --
> Thanks,
> Rick
> 
> On Wed, Mar 10, 2010 at 1:31 PM, Cheng Zhang <chzhang@yahoo-inc.com> wrote:
> 
> > Hi,
> >
> >
> >
> > I encountered an exception as below,
> >
> >
> >
> >    Exception java.lang.ClassNotFoundException:
> > org.apache.openjpa.enhance.InstrumentationFactory in thread "Attach
> > Listener" Agent failed to start
> >
> >
> >
> > Any idea?
> >
> >
> >
> > Thanks,
> >
> > Cheng
> >
> >
> >
> >

Mime
View raw message