openjpa-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From brobbsnet <brobbs...@gmail.com>
Subject inconsistent SQL's RESOURCE_LOCAL Vrs JTA
Date Mon, 27 Jul 2009 04:29:58 GMT

please my project runs ok and generate all Sql statements under
RESOURCE_LOCAL persistence.xml. when i change to run in the container using
JTA , it does not generate the same number on sql statements causing the
application to throw exceptions.

for example when i run a test under RESOURCE_LOCAL, it prints out this two
sql statements as follows.

1.  TRACE  [main] openjpa.jdbc.SQL -  executing prepstmnt 1171248050 SELECT
t0.PRSN_ID, t1.CUSTOMER_ID,.......................etc.........
TRACE  [main] openjpa.jdbc.SQL -  [16 ms] spent

2.  ChampAppEJBPU  TRACE  [main] openjpa.jdbc.SQL -  executing prepstmnt
1703379623 SELECT t0.INVOICE_ID, t0.EST_WAIVER,
........................................etc....

The same persistence.xml setup on the server using JTA and XA datasource
only prints out one statement.

TRACE  [main] openjpa.jdbc.SQL -  executing prepstmnt 1171248050 SELECT
t0.PRSN_ID, t1.CUSTOMER_ID,.......................etc.........

This results in the data from the second sql missing to the application.

clearly something is wrong. I am using WASCE (websphere community edition
Version 2.1.1.2) and Apache Derby database. Is there something in the JTA
configuration that i am missing ?

Any thoughts will be appreciated.


-- 
View this message in context: http://n2.nabble.com/inconsistent-SQL%27s-RESOURCE_LOCAL-Vrs-JTA-tp3331934p3331934.html
Sent from the OpenJPA Users mailing list archive at Nabble.com.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message