openjpa-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From jewettdiane <jewettdi...@gmail.com>
Subject Named Query fails but SQL works
Date Fri, 10 Jul 2009 19:29:31 GMT

I have a named query that produces the following sql:
SELECT t0.ORG_ID, t0.LST_UPDT_CD, t0.LST_UPDT_TMP, t0.LST_UPDT_USER_ID, 
        t0.ADP_ACCOUNT_TYPE_CD, t0.BILLING_CYCLE_CD, 
        t0.BILLING_FIRST_DT, t0.CONTRACT_SIGNED_DT, t0.CUST_ORG_ID, 
        t0.DUNS_NBR, t0.fein, t0.INTEGRATION_HOST_SYS_ID, 
        t0.INTEGRATION_TYPE_CD, t0.NAICS_CD, t0.NETSECURE_CLIENT_ID, 
        t0.NETSECURE_STATUS, t0.ooid, t0.ORG_DBA_NAME, t0.ORG_NAME, 
        t0.ORG_TYPE_ID, t0.ORG_URL, t0.EMPLOYER_ORG_ID, 
        t0.PARENT_ORG_ID, t0.PAYROLL_VENDOR_CD, t0.SERVICES_BEGIN_DT, 
        t0.SERVICES_END_DT, t0.SIC_CD, t0.sor 
    FROM ORGANIZATION t0 
    WHERE (t0.CUST_ORG_ID = ? AND t0.ooid = ? AND t0.sor = ?) 
[params=(String) AR, (String) ABC123123, (String) Enterprise]

When I paste this sql in my database sql window. I get a result but when I
run it on my server it returns a NoResultException.

My persistence.xml:
<persistence-unit name="EI9DS" transaction-type="RESOURCE_LOCAL">
		<provider> org.apache.openjpa.persistence.PersistenceProviderImpl
</provider>
	
		<class>com.adp.ei9.common.entity.EntityBase</class>
		<class>com.adp.ei9.common.entity.Employee</class>
		<class>com.adp.ei9.common.entity.Employment</class>
		<class>com.adp.ei9.common.entity.I9User</class>
		<class>com.adp.ei9.common.entity.Organization</class>
		<class>com.adp.ei9.common.entity.OrgType</class>
		<properties>
			<property name="openjpa.TransactionMode" value="managed" />
			<property name="openjpa.ConnectionFactoryMode" value="managed" />
			<property name="openjpa.Log"
				value="File=stdout, DefaultLevel=TRACE, SQL=TRACE" />
			<property name="openjpa.jdbc.DBDictionary"
				value="org.apache.openjpa.jdbc.sql.OracleDictionary" />
<property name="openjpa.ConnectionFactoryProperties"
value="PrettyPrint=true, PrettyPrintLineLength=72" />
		</properties>
	</persistence-unit>

What else should I try? It creates good sql that works. Is there a reason
objects won't return when the sql works?

Thanks
-- 
View this message in context: http://n2.nabble.com/Named-Query-fails-but-SQL-works-tp3237379p3237379.html
Sent from the OpenJPA Users mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message