openjpa-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Romain Manni-Bucau <rmannibu...@gmail.com>
Subject Re: L2 cache && em.find()?
Date Wed, 10 Jul 2013 16:08:26 GMT
Not the same case since i'm in eager mode for the relationship and it still
doesn't work on the 2.3.0-SNAPSHOT

*Romain Manni-Bucau*
*Twitter: @rmannibucau <https://twitter.com/rmannibucau>*
*Blog: **http://rmannibucau.wordpress.com/*<http://rmannibucau.wordpress.com/>
*LinkedIn: **http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau*
*Github: https://github.com/rmannibucau*



2013/7/10 Rick Curtis <curtisr7@gmail.com>

> I'm not 100% certain that I'm following your scenario, but I worked on a
> JIRA[1] a while back that sounds pretty similar.
>
> [1] https://issues.apache.org/jira/browse/OPENJPA-2285
>
> Thanks,
> Rick
>
>
> On Wed, Jul 10, 2013 at 10:33 AM, Romain Manni-Bucau
> <rmannibucau@gmail.com>wrote:
>
> > Hi,
> >
> > with a colleague we noticed today this behavior:
> >
> > 1) we activated the L2 cache
> > 2) we have an entity Foo with a relationship 1-n in eager mode
> > 3) we test the cache is correctly use
> >      a) we call em.find(Foo.class, id) -> entity is cached but not the
> > relationship so a query is generated for each find
> >      b) if we replace the em.find() by a query "select by id" all works
> > fine (cache is used and we don't see any query then)
> >
> >
> > Any idea?
> >
> > *Romain Manni-Bucau*
> > *Twitter: @rmannibucau <https://twitter.com/rmannibucau>*
> > *Blog: **http://rmannibucau.wordpress.com/*<
> > http://rmannibucau.wordpress.com/>
> > *LinkedIn: **http://fr.linkedin.com/in/rmannibucau*
> > *Github: https://github.com/rmannibucau*
> >
>
>
>
> --
> *Rick Curtis*
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message