openjpa-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Dick <michael.d.d...@gmail.com>
Subject Re: Test run
Date Mon, 17 May 2010 15:04:21 GMT
Hi John,

2.0.0-beta3 predates the changes which fix this issue. The message is benign
and can safely be ignored. You could merge the changes for revision
923929<http://svn.apache.org/viewcvs?view=rev&rev=923929> back
to your copy of the source if you want - that should fix the problem.

Regards,
 -mike

On Mon, May 17, 2010 at 9:54 AM, Web developer <webautomator2@gmail.com>wrote:

> My version is 2.0.0. Extracted from apache-openjpa-2.0.0-beta3-binary.zip.
> Thanks! John
>
> 2010/5/17 Michael Dick <michael.d.dick@gmail.com>
>
> > Hi
> >
> > Which version of OpenJPA are you building? Last month (IIRC) we removed
> the
> > openjpa.loglevel property from the builds (1.2.x - trunk). If you have an
> > older version of one of the pom.xml files it might still show up though.
> >
> > FWIW the changes were done under
> > OPENJPA-1557<https://issues.apache.org/jira/browse/OPENJPA-1557>
> > .
> >
> > -mike
> >
> > On Mon, May 17, 2010 at 5:54 AM, Web developer <webautomator2@gmail.com
> > >wrote:
> >
> > > Got the following notice when trying to run tests:
> > >
> > > enhance.all.entities:
> > >     [echo]  running enhancer
> > > 160  WARN   [main] openjpa.Runtime - The configuration property named
> > > "openjpa.loglevel" was not recognized and will be ignored, although the
> > > name
> > > closely matches a valid property called "openjpa.Log".
> > >
> > > Logging not configured properly? John
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message