openjpa-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rick Curtis (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Commented: (OPENJPA-640) ClassNotFoundException for InstrumentationFactory upon startup
Date Fri, 26 Mar 2010 19:16:27 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/OPENJPA-640?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=12850309#action_12850309
] 

Rick Curtis commented on OPENJPA-640:
-------------------------------------

@Joseph - If you are enhancing your entities are build time this error won't cause you any
problems.

> ClassNotFoundException for InstrumentationFactory upon startup
> --------------------------------------------------------------
>
>                 Key: OPENJPA-640
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/OPENJPA-640
>             Project: OpenJPA
>          Issue Type: Bug
>          Components: kernel
>    Affects Versions: 1.0.2, 1.1.0, 1.2.0
>         Environment: JDK6, 1.2.0-trunk
>            Reporter: Mingfai Ma
>            Priority: Minor
>
> This problem exists for a long time and it affects more than other people as well. Refer
to an old thread in the mail list.
> http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/openjpa-users/200801.mbox/%3C478963D8.209@gmail.com%3E
> java.lang.ClassNotFoundException: org.apache.openjpa.enhance.InstrumentationFactory
> 	at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:200)
> 	at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
> 	at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)
> 	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
> 	at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:276)
> 	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)
> 	at sun.instrument.InstrumentationImpl.loadClassAndStartAgent(InstrumentationImpl.java:280)
> 	at sun.instrument.InstrumentationImpl.loadClassAndCallAgentmain(InstrumentationImpl.java:348)
> Previously, I had an old trick to patch the org.apache.openjpa.enhance.InstrumentationFactory.jar
to include the InstrumentationFactory but it doesn't work now. 
> Remarks: the problem is merely about displaying a piece of stacktrace but there is no
actual impact to the OpenJPA function. (that's why I marked the priority as minor.)

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message