openjpa-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ming Fai (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Created: (OPENJPA-640) ClassNotFoundException for InstrumentationFactory upon startup
Date Mon, 23 Jun 2008 10:42:44 GMT
ClassNotFoundException for InstrumentationFactory upon startup
--------------------------------------------------------------

                 Key: OPENJPA-640
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/OPENJPA-640
             Project: OpenJPA
          Issue Type: Bug
          Components: kernel
    Affects Versions: 1.1.0, 1.0.2
         Environment: JDK6, 1.2.0-trunk
            Reporter: Ming Fai
            Priority: Minor


This problem exists for a long time and it affects more than other people as well. Refer to
an old thread in the mail list.
http://mail-archives.apache.org/mod_mbox/openjpa-users/200801.mbox/%3C478963D8.209@gmail.com%3E

java.lang.ClassNotFoundException: org.apache.openjpa.enhance.InstrumentationFactory
	at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:200)
	at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
	at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:188)
	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
	at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:276)
	at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:251)
	at sun.instrument.InstrumentationImpl.loadClassAndStartAgent(InstrumentationImpl.java:280)
	at sun.instrument.InstrumentationImpl.loadClassAndCallAgentmain(InstrumentationImpl.java:348)

Previously, I had an old trick to patch the org.apache.openjpa.enhance.InstrumentationFactory.jar
to include the InstrumentationFactory but it doesn't work now. 

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message