openjpa-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Patrick Linskey (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] Updated: (OPENJPA-391) OpenJPA with Oracle View bug
Date Tue, 09 Oct 2007 22:52:51 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/OPENJPA-391?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

Patrick Linskey updated OPENJPA-391:
------------------------------------

    Fix Version/s:     (was: 1.0.0)

Changing fix version since 1.0.0 is out, so this won't possibly be fixed in 1.0.0.

I have definitely seen OpenJPA work with Oracle views in the past, but I don't know that we're
testing that right now. Can you describe your problem in more detail?

> OpenJPA with Oracle View bug
> ----------------------------
>
>                 Key: OPENJPA-391
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/OPENJPA-391
>             Project: OpenJPA
>          Issue Type: Bug
>          Components: query
>    Affects Versions: 1.0.0
>         Environment: RSA + Oracle + WAS 6.1
>            Reporter: chowdareddy somu
>
>  bug which I am getting in OpenJPA is when  I am trying to query the 'Database View'
it is returning the list of the Objects, but the data is inconsistent, it's returning the
same data for all data objects. But when I query to the Table, it's returning consistent data.
see the below data...
> Did anybody worked in OpenJPA with Oracle Views or any Idea?????
>  
> Thanks,
> Somu

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
You can reply to this email to add a comment to the issue online.


Mime
View raw message