openjpa-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Michael Dick" <michael.d.d...@gmail.com>
Subject Re: TestTableGenerator failure
Date Mon, 23 Jul 2007 18:03:19 GMT
Do you get the error if you run mvn clean before running the test?

I stupidly hardcoded the initial value into the testcase. It looks like
adding the CLEAR_TABLES flag resolves the problem - should be fixed by
revision 558815.

On 7/23/07, Marc Prud'hommeaux <mprudhom@apache.org> wrote:
>
>
> Has anyone else been getting the following test failure over the past
> few days?
>
> Tests run: 1, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0.087
> sec <<< FAILURE!
> testInitialValue
> (org.apache.openjpa.persistence.generationtype.TestTableGenerator)
> Time elapsed: 0.079 sec  <<< FAILURE!
> junit.framework.AssertionFailedError: expected:<20> but was:<30>
>         at junit.framework.Assert.fail(Assert.java:47)
>         at junit.framework.Assert.failNotEquals(Assert.java:282)
>         at junit.framework.Assert.assertEquals(Assert.java:64)
>         at junit.framework.Assert.assertEquals(Assert.java:201)
>         at junit.framework.Assert.assertEquals(Assert.java:207)
>         at
> org.apache.openjpa.persistence.generationtype.TestTableGenerator.testIni
> tialValue(TestTableGenerator.java:45)
>         at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>
>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message