openjpa-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Patrick Linskey" <plins...@gmail.com>
Subject Re: svn commit: r557089 - in /openjpa/trunk: openjpa-jdbc/src/main/java/org/apache/openjpa/jdbc/kernel/ openjpa-jdbc/src/main/java/org/apache/openjpa/jdbc/schema/ openjpa-jdbc/src/main/resources/org/apache/openjpa/jdbc/kernel/ openjpa-lib/src/main/ja
Date Wed, 18 Jul 2007 15:59:57 GMT
>From the source:

>             otherInfo = (NodeInfo) _nodeInfo.get(other);
>             if (otherInfo.color == NodeInfo.COLOR_WHITE) {

Assuming that the class constant is non-null, that leaves otherInfo.
_nodeInfo is populated during construction based on the graph passed
to the constructor. It looks like the null must be coming from
Graph.java:154 or Graph.java:162.

-Patrick

On 7/18/07, Craig L Russell <Craig.Russell@sun.com> wrote:
> So it's either a bug in the IBM vm or a bug in our code that exploits
> some loophole in the spec that the Sun JDK doesn't fail on...
>
> Craig
>
> On Jul 18, 2007, at 8:38 AM, Kevin Sutter wrote:
>
> > Yes, and the Sun JDK works just fine.  So, for the majority of the
> > folks,
> > there is no problem...  :-(
> >
> > On 7/18/07, Craig L Russell <Craig.Russell@sun.com> wrote:
> >>
> >> I don't suppose you have run this with the Sun JDK (that I've tested
> >> on).
> >>
> >> Craig
> >>
> >> On Jul 18, 2007, at 8:00 AM, Kevin Sutter wrote:
> >>
> >> > Craig,
> >> > I haven't taken the time to figure out the source of the problem
> >> > yet, but I
> >> > am experiencing two NPE's in our test bucket when running with the
> >> > IBM JDK (
> >> > 1.5.0 SR5).  I thought I would post a heads-up for any IBM JDK
> >> > users...
>
> Craig Russell
> Architect, Sun Java Enterprise System http://java.sun.com/products/jdo
> 408 276-5638 mailto:Craig.Russell@sun.com
> P.S. A good JDO? O, Gasp!
>
>
>


-- 
Patrick Linskey
202 669 5907

Mime
View raw message