openjpa-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Philippe Alexis" <philippe.ale...@gmail.com>
Subject java.util.MissingResourceException: org.apache.openjpa.persistence.PersistenceProductDerivation:java.io.IOException
Date Wed, 02 May 2007 05:59:31 GMT
> Hello Everyone,
>
> Here's what I'm getting when I follow the 5min quick start guide strictly,
> under both Eclipse 3.1.1 and 3.2,
> and under Ant on Cygwin, using jdk1.5.0_11-b03:
>
> =================================================================================
>
> Buildfile: D:\Programming\Java\openjpa-
> project-0.9.7-incubating\examples\hellojpa\build.xml
> compile:
> run:
>      [java] java.lang.reflect.InvocationTargetException
>      [java] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>      [java] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(
> NativeMethodAccessorImpl.java:39)
>      [java] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(
> DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
>      [java] at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
>      [java] at sun.instrument.InstrumentationImpl.loadClassAndCallPremain(
> InstrumentationImpl.java:141)
>      [java] Caused by: java.util.MissingResourceException:
> org.apache.openjpa.persistence.PersistenceProductDerivation:java.io.IOException:
> org.xml.sax.SAXNotRecognizedException: Property:
> http://java.sun.com/xml/jaxp/properties/schemaLanguage
>      [java] at org.apache.openjpa.lib.conf.ProductDerivations.reportErrors
> (ProductDerivations.java:326)
>      [java] at org.apache.openjpa.lib.conf.ProductDerivations.load(
> ProductDerivations.java:316)
>      [java] at org.apache.openjpa.lib.conf.ProductDerivations.loadDefaults
> (ProductDerivations.java:283)
>      [java] at
> org.apache.openjpa.lib.conf.Configurations.populateConfiguration(
> Configurations.java:298)
>      [java] FATAL ERROR in native method: processing of -javaagent failed
>      [java] at org.apache.openjpa.enhance.PCEnhancerAgent.premain(
> PCEnhancerAgent.java:49)
>      [java] ... 5 more
>      [java] Exception in thread "main"
>
> BUILD FAILED
> D:\Programming\Java\openjpa-
> project-0.9.7-incubating\examples\build.xml:67: Java returned: 1
>
> Total time: 1 second
>
> =================================================================================


I'm not sure what I'm doing wrong. I'm still stuck in the starting block
here. It's probably related to some missing
XML file, I'd guess.. but the default download is self-contained with
everything required for the quickie included, isn't it?

J-Philippe.

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message