openjpa-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Patrick Linskey" <plins...@gmail.com>
Subject Re: java.util.MissingResourceException: org.apache.openjpa.persistence.PersistenceProductDerivation:java.io.IOException
Date Wed, 02 May 2007 07:37:01 GMT
Could you run ant with the '-e' option to get full stack traces?

Also, my guess would be that you've got some sort of security policy
prohibiting OpenJPA from reading resources.

-Patrick

On 5/1/07, Philippe Alexis <philippe.alexis@gmail.com> wrote:
> > Hello Everyone,
> >
> > Here's what I'm getting when I follow the 5min quick start guide strictly,
> > under both Eclipse 3.1.1 and 3.2,
> > and under Ant on Cygwin, using jdk1.5.0_11-b03:
> >
> > =================================================================================
> >
> > Buildfile: D:\Programming\Java\openjpa-
> > project-0.9.7-incubating\examples\hellojpa\build.xml
> > compile:
> > run:
> >      [java] java.lang.reflect.InvocationTargetException
> >      [java] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
> >      [java] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(
> > NativeMethodAccessorImpl.java:39)
> >      [java] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(
> > DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
> >      [java] at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
> >      [java] at sun.instrument.InstrumentationImpl.loadClassAndCallPremain(
> > InstrumentationImpl.java:141)
> >      [java] Caused by: java.util.MissingResourceException:
> > org.apache.openjpa.persistence.PersistenceProductDerivation:java.io.IOException:
> > org.xml.sax.SAXNotRecognizedException: Property:
> > http://java.sun.com/xml/jaxp/properties/schemaLanguage
> >      [java] at org.apache.openjpa.lib.conf.ProductDerivations.reportErrors
> > (ProductDerivations.java:326)
> >      [java] at org.apache.openjpa.lib.conf.ProductDerivations.load(
> > ProductDerivations.java:316)
> >      [java] at org.apache.openjpa.lib.conf.ProductDerivations.loadDefaults
> > (ProductDerivations.java:283)
> >      [java] at
> > org.apache.openjpa.lib.conf.Configurations.populateConfiguration(
> > Configurations.java:298)
> >      [java] FATAL ERROR in native method: processing of -javaagent failed
> >      [java] at org.apache.openjpa.enhance.PCEnhancerAgent.premain(
> > PCEnhancerAgent.java:49)
> >      [java] ... 5 more
> >      [java] Exception in thread "main"
> >
> > BUILD FAILED
> > D:\Programming\Java\openjpa-
> > project-0.9.7-incubating\examples\build.xml:67: Java returned: 1
> >
> > Total time: 1 second
> >
> > =================================================================================
>
>
> I'm not sure what I'm doing wrong. I'm still stuck in the starting block
> here. It's probably related to some missing
> XML file, I'd guess.. but the default download is self-contained with
> everything required for the quickie included, isn't it?
>
> J-Philippe.
>


-- 
Patrick Linskey
202 669 5907

Mime
View raw message