openjpa-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jacek Laskowski" <ja...@laskowski.net.pl>
Subject Re: Open JPA error-Could not locate metadata for the class using alias
Date Fri, 20 Apr 2007 15:12:53 GMT
On 4/20/07, tbee <tbee@tbee.org> wrote:

> <persistence xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/persistence"
>              xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>              xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/persistence
> http://java.sun.com/xml/ns/persistence/persistence_1_0.xsd"
>              version="1.0">
>
>    <persistence-unit name="reinders">
>
>
> <provider>org.apache.openjpa.persistence.PersistenceProviderImpl</provider>
>
>                 <class>nl.reinders.bm.Contract</class>
> ....50x
>                 <class>nl.reinders.bm.Websort</class>
>
>                 <properties>
>             <property name="openjpa.ConnectionDriverName"
> value="com.informix.jdbc.IfxDriver"/>
>             <property name="openjpa.ConnectionURL"
> value="jdbc:informix-sqli://...;DB_LOCALE=en_us.utf8"/>
>             <property name="openjpa.ConnectionUserName" value="user"/>
>             <property name="openjpa.ConnectionPassword" value="password"/>
>                 </properties>
>         </persistence-unit>
> </persistence>

Nothing relevant comes to my mind. Could you verify that your
application work when you add Class.forName() with each and every
entity after creating a PU, but before executing any queries? If that
should work, it might mean it's a OpenJPA bug.

Jacek

-- 
Jacek Laskowski
http://www.JacekLaskowski.pl

Mime
View raw message