openjpa-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kevin Sutter" <kwsut...@gmail.com>
Subject Re: Query test no longer working?
Date Wed, 08 Nov 2006 00:19:03 GMT
Integrated under revision 472347.

On 11/7/06, Kevin Sutter <kwsutter@gmail.com> wrote:
>
> Yep, that seems to be it.  I was just re-testing with that and it seems to
> have worked.  I'll drop the changes shortly.
>
> Kevin
>
> On 11/7/06, Abe White <awhite@bea.com> wrote:
> >
> > > With today's changes from SVN, I am hitting the following error
> > > when running
> > > the test bucket
> >
> > Darn static class registration... can you just add that type to the
> > list of types registered in when getting the EMF in setUp() and see
> > if it fixes things?  I probably should have created a new class
> > hierarchy for the new tests.
> > _______________________________________________________________________
> > Notice:  This email message, together with any attachments, may contain
> > information  of  BEA Systems,  Inc.,  its subsidiaries  and  affiliated
> > entities,  that may be confidential,  proprietary,  copyrighted  and/or
> > legally privileged, and is intended solely for the use of the individual
> > or entity named in this message. If you are not the intended recipient,
> > and have received this message in error, please immediately return this
> > by email and then delete it.
> >
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message