openejb-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From almos <al...@ukr.net>
Subject Re: Strange MDB invocation behavior
Date Sat, 11 Aug 2012 14:58:52 GMT
Not exactly. 

System is running all the time. When users are doing some particular actions
we use to send JMS messages  and everything works fine in 99.9% of cases.
 
After off hours (absolutely no activity at all for about 4-6 hours from the
users) where the are no requests and hence JMS invocations, first JMS
message delivery to the topic doesn't occur.

In other words after about of 4-6 hours of inactivity, first user comes to
the system, does some action that triggers JMS message send operation and
that message doesn't get delivered to the MDB listeners. 
All subsequent messages send via the system successfully delivered without
any other efforts done to the application (no shutdown/re-deploy).
In logs there are no exceptions and any other suspicious things. So the only
one message is lost after off hours (inactivity) and then system works as
expected till next off hours period after which we face the same 1-st
message loss problem.

I'll check ability to send via broker managemet console as well, thanks for
the suggestion.

Regards,
Alex



--
View this message in context: http://openejb.979440.n4.nabble.com/Strange-MDB-invocation-behavior-tp4656801p4656803.html
Sent from the OpenEJB User mailing list archive at Nabble.com.

Mime
View raw message