oodt-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Lewis John Mcgibbney <lewis.mcgibb...@gmail.com>
Subject Re: Balance profile module question
Date Tue, 23 Feb 2016 21:44:44 GMT
ACK


On Tue, Feb 23, 2016 at 1:43 PM, Chris Mattmann <chris.mattmann@gmail.com>
wrote:

> Hi David,
>
> I would just send to dev@oodt.apache.org. That benefits
> the community and ahart@apache.org (Andrew) is also subscribed
> to the list. Thanks for asking these questions and for contributing
> to the Apache community.
>
> Appreciate it and keep sending your questions! :) Andrew or whomever
> can try to answer them and help out if they have the time, or at
> least it’s out there if you figure out the answer you can also try
> and start helping and answering too.
>
> Cheers,
> Chris
>
> —
> Chris Mattmann
> chris.mattmann@gmail.com
>
>
>
>
>
>
> -----Original Message-----
> From: "Liu, David (3902-Affiliate)" <David.Liu@jpl.nasa.gov>
> Reply-To: <dev@oodt.apache.org>
> Date: Tuesday, February 23, 2016 at 1:42 PM
> To: jpluser <chris.a.mattmann@jpl.nasa.gov>
> Cc: "dev@oodt.apache.org" <dev@oodt.apache.org>, "Kelly, Sean C
> (398G-Affiliate)" <sean.c.kelly@jpl.nasa.gov>, "Crichton, Daniel J (3902)"
> <daniel.j.crichton@jpl.nasa.gov>
> Subject: Re: Balance profile module question
>
> >Hi Chris,
> >
> >Thanks for the info! I subscribed to
> >dev@oodt.apache.org<mailto:dev@oodt.apache.org>.
> >
> >From now on, do I just send emails to directly to
> >dev@oodt.apache.org<mailto:dev@oodt.apache.org>, or is it a bad idea to
> >send emails to andrew directly ahart@apache.org<mailto:ahart@apache.org>?
> >
> >I’m trying to figure out the etiquette behind these mailing lists.
> >
> >Kind Regards!
> >David
> >
> >On Feb 10, 2016, at 10:52 PM, Mattmann, Chris A (3980)
> ><chris.a.mattmann@jpl.nasa.gov<mailto:chris.a.mattmann@jpl.nasa.gov>>
> >wrote:
> >
> >David, you need to subscribe - I had to moderate this message
> >through.
> >
> >++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
> >Chris Mattmann, Ph.D.
> >Chief Architect
> >Instrument Software and Science Data Systems Section (398)
> >NASA Jet Propulsion Laboratory Pasadena, CA 91109 USA
> >Office: 168-519, Mailstop: 168-527
> >Email: chris.a.mattmann@nasa.gov<mailto:chris.a.mattmann@nasa.gov>
> >WWW:  http://sunset.usc.edu/~mattmann/
> >++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
> >Adjunct Associate Professor, Computer Science Department
> >University of Southern California, Los Angeles, CA 90089 USA
> >++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
> >
> >
> >
> >
> >
> >-----Original Message-----
> >From: "Liu, David (3902-Affiliate)"
> ><David.Liu@jpl.nasa.gov<mailto:David.Liu@jpl.nasa.gov>>
> >Date: Wednesday, February 10, 2016 at 10:39 PM
> >To: "dev@oodt.apache.org<mailto:dev@oodt.apache.org>"
> ><dev@oodt.apache.org<mailto:dev@oodt.apache.org>>
> >Cc: jpluser
> ><chris.a.mattmann@jpl.nasa.gov<mailto:chris.a.mattmann@jpl.nasa.gov>>,
> >"Kelly, Sean C
> >(398G-Affiliate)"
> ><sean.c.kelly@jpl.nasa.gov<mailto:sean.c.kelly@jpl.nasa.gov>>
> >Subject: Balance profile module question
> >
> >Good Evening Andrew Hart,
> >
> >
> >I was referred by Chris Mattman from JPL to consult you regarding an
> >issue I’m having with the Balance profile module. I was wondering if you
> >can help me?
> >
> >
> >I am currently working for JPL Data Sicence and Technology division. We
> >are trying to deploy the ECAS system which uses various OODT’s modules
> >including Balance profile
> >module(https://github.com/apache/oodt/tree/master/balance/modules/profile
> )
> >.
> >The instructions to install the Balance profile module states that I
> >should copy paste the profile folder into my balance web application’s
> >module folder (which is currently in /usr/local/ecas/ui/modules).
> >However, after restarting apache, I’m still getting 404 when I visit my
> >locally hosted web application url:
> >http://localhost/ecas/profile/login (screenshot below). The url to my
> >balance web application http://localhost/ecas works fine however.
> >
> >
> >PastedGraphic-1.tiff <cid:91BEB018-C24B-4B6E-AA6B-97717DD95113>This issue
> >seems to indicate that I haven’t successfully installed profile. Is there
> >another step to installing profile other than copying pasting the profile
> >folder into
> >my web app’s module folder?
> >
> >
> >I’m also wondering if it’s my apache conf file which I customized for the
> >ECAS web application as well.
> >
> >
> >Thanks so much for your guidance!
> >
> >
> >
> >
> >++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
> >David L.
> >Data Scientist
> >Data Science and Technology
> >NASA Jet Propulsion Laboratory Pasadena, CA 91109 USA
> >
>
>
>


-- 
*Lewis*

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message