oltu-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Umesh Awasthi <umeshawas...@gmail.com>
Subject Re: Problem while getting access_token from Google
Date Mon, 06 Jan 2014 17:33:52 GMT
I am using that already :(


On Mon, Jan 6, 2014 at 11:01 PM, Maciej Machulak
<maciej.machulak@gmail.com>wrote:

> Oh right, then use buildBodyMessage() :-) Sorry, my mistake
>
>
> On 6 January 2014 17:29, Umesh Awasthi <umeshawasthi@gmail.com> wrote:
>
>> I am using following code for access token
>>
>> OAuthClientRequest.tokenProvider(OAuthProviderType.GOOGLE).
>>                       setGrantType(GrantType.AUTHORIZATION_CODE).
>>                       setClientIdkey).setClientSecret(secret).
>>                       setRedirectURI(callbackURL).
>>                       setCode(authorizationCode).buildQueryMessage();
>>
>> But with this I am not able to find buildPostMessage
>> Only these options are there
>>
>> 1. buildBodyMessage()
>> 2. buildHeaderMessage()
>> 3. buildQueryMessage()
>>
>>
>> On Mon, Jan 6, 2014 at 10:56 PM, Maciej Machulak <
>> maciej.machulak@gmail.com> wrote:
>>
>>> Try using the buildPostMessage()
>>>
>>>
>>> On 6 January 2014 17:24, Umesh Awasthi <umeshawasthi@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> In All cases I am using buildQueryMessage()
>>>>
>>>>
>>>> On Mon, Jan 6, 2014 at 10:51 PM, Maciej Machulak <
>>>> maciej.machulak@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>>> Hi,
>>>>>
>>>>> See if you are using .buildQueryMessage(); or .buildPostMessage() when
>>>>> exchanging the code for an access token. I think that the documentation
>>>>> states the first one, while you should be using the latter one.
>>>>>
>>>>> I hope this helps, cheers, Maciej
>>>>>
>>>>>
>>>>> On 6 January 2014 17:18, Umesh Awasthi <umeshawasthi@gmail.com>
wrote:
>>>>>
>>>>>> Hi All,
>>>>>>
>>>>>> I Know this question does not directly belongs to the list, but I
>>>>>> though about asking here to get some clue..
>>>>>>
>>>>>> I am trying to let user login through Google API but facing some
>>>>>> issue,,I am able to get access_code but when I am trying to get
>>>>>> access_token, I am getting HTTP Code 400 from Google and it saying
>>>>>>
>>>>>> OAuthProblemException{error='invalid_request', description='null',
>>>>>> uri='null', state='null', scope='null', redirectUri='null',
>>>>>> responseStatus=0, parameters={}}
>>>>>>
>>>>>> I tested it on Google  OAuth 2.0 Playground and everything is working
>>>>>> as expected but while using Oltu API, I am getting this exception
>>>>>>
>>>>>> But on other hand integration with Facebook just went smooth without
>>>>>> any error/ exception.
>>>>>>
>>>>>> So anyone have idea what might be wrong here?
>>>>>>
>>>>>> --
>>>>>> With Regards
>>>>>> Umesh Awasthi
>>>>>> http://www.travellingrants.com/
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> --
>>>>> Maciej Machulak
>>>>> email: maciej.machulak@gmail.com
>>>>> mobile: +44 7999 606 767 (UK)
>>>>> mobile: +48 602 45 31 66 (PL)
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> With Regards
>>>> Umesh Awasthi
>>>> http://www.travellingrants.com/
>>>>
>>>>
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Maciej Machulak
>>> email: maciej.machulak@gmail.com
>>> mobile: +44 7999 606 767 (UK)
>>> mobile: +48 602 45 31 66 (PL)
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> With Regards
>> Umesh Awasthi
>> http://www.travellingrants.com/
>>
>>
>>
>
>
>
> --
> Maciej Machulak
> email: maciej.machulak@gmail.com
> mobile: +44 7999 606 767 (UK)
> mobile: +48 602 45 31 66 (PL)
>



-- 
With Regards
Umesh Awasthi
http://www.travellingrants.com/

Mime
View raw message