oltu-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maciej Machulak <maciej.machu...@gmail.com>
Subject Re: Problem while getting access_token from Google
Date Mon, 06 Jan 2014 17:31:49 GMT
Oh right, then use buildBodyMessage() :-) Sorry, my mistake


On 6 January 2014 17:29, Umesh Awasthi <umeshawasthi@gmail.com> wrote:

> I am using following code for access token
>
> OAuthClientRequest.tokenProvider(OAuthProviderType.GOOGLE).
>                       setGrantType(GrantType.AUTHORIZATION_CODE).
>                       setClientIdkey).setClientSecret(secret).
>                       setRedirectURI(callbackURL).
>                       setCode(authorizationCode).buildQueryMessage();
>
> But with this I am not able to find buildPostMessage
> Only these options are there
>
> 1. buildBodyMessage()
> 2. buildHeaderMessage()
> 3. buildQueryMessage()
>
>
> On Mon, Jan 6, 2014 at 10:56 PM, Maciej Machulak <
> maciej.machulak@gmail.com> wrote:
>
>> Try using the buildPostMessage()
>>
>>
>> On 6 January 2014 17:24, Umesh Awasthi <umeshawasthi@gmail.com> wrote:
>>
>>> In All cases I am using buildQueryMessage()
>>>
>>>
>>> On Mon, Jan 6, 2014 at 10:51 PM, Maciej Machulak <
>>> maciej.machulak@gmail.com> wrote:
>>>
>>>> Hi,
>>>>
>>>> See if you are using .buildQueryMessage(); or .buildPostMessage() when
>>>> exchanging the code for an access token. I think that the documentation
>>>> states the first one, while you should be using the latter one.
>>>>
>>>> I hope this helps, cheers, Maciej
>>>>
>>>>
>>>> On 6 January 2014 17:18, Umesh Awasthi <umeshawasthi@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>>> Hi All,
>>>>>
>>>>> I Know this question does not directly belongs to the list, but I
>>>>> though about asking here to get some clue..
>>>>>
>>>>> I am trying to let user login through Google API but facing some
>>>>> issue,,I am able to get access_code but when I am trying to get
>>>>> access_token, I am getting HTTP Code 400 from Google and it saying
>>>>>
>>>>> OAuthProblemException{error='invalid_request', description='null',
>>>>> uri='null', state='null', scope='null', redirectUri='null',
>>>>> responseStatus=0, parameters={}}
>>>>>
>>>>> I tested it on Google  OAuth 2.0 Playground and everything is working
>>>>> as expected but while using Oltu API, I am getting this exception
>>>>>
>>>>> But on other hand integration with Facebook just went smooth without
>>>>> any error/ exception.
>>>>>
>>>>> So anyone have idea what might be wrong here?
>>>>>
>>>>> --
>>>>> With Regards
>>>>> Umesh Awasthi
>>>>> http://www.travellingrants.com/
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> --
>>>> Maciej Machulak
>>>> email: maciej.machulak@gmail.com
>>>> mobile: +44 7999 606 767 (UK)
>>>> mobile: +48 602 45 31 66 (PL)
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> With Regards
>>> Umesh Awasthi
>>> http://www.travellingrants.com/
>>>
>>>
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> Maciej Machulak
>> email: maciej.machulak@gmail.com
>> mobile: +44 7999 606 767 (UK)
>> mobile: +48 602 45 31 66 (PL)
>>
>
>
>
> --
> With Regards
> Umesh Awasthi
> http://www.travellingrants.com/
>
>
>



-- 
Maciej Machulak
email: maciej.machulak@gmail.com
mobile: +44 7999 606 767 (UK)
mobile: +48 602 45 31 66 (PL)

Mime
View raw message