oltu-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Maciej Machulak <maciej.machu...@gmail.com>
Subject Re: Problem while getting access_token from Google
Date Mon, 06 Jan 2014 17:21:56 GMT
Hi,

See if you are using .buildQueryMessage(); or .buildPostMessage() when
exchanging the code for an access token. I think that the documentation
states the first one, while you should be using the latter one.

I hope this helps, cheers, Maciej


On 6 January 2014 17:18, Umesh Awasthi <umeshawasthi@gmail.com> wrote:

> Hi All,
>
> I Know this question does not directly belongs to the list, but I though
> about asking here to get some clue..
>
> I am trying to let user login through Google API but facing some issue,,I
> am able to get access_code but when I am trying to get access_token, I am
> getting HTTP Code 400 from Google and it saying
>
> OAuthProblemException{error='invalid_request', description='null',
> uri='null', state='null', scope='null', redirectUri='null',
> responseStatus=0, parameters={}}
>
> I tested it on Google  OAuth 2.0 Playground and everything is working as
> expected but while using Oltu API, I am getting this exception
>
> But on other hand integration with Facebook just went smooth without any
> error/ exception.
>
> So anyone have idea what might be wrong here?
>
> --
> With Regards
> Umesh Awasthi
> http://www.travellingrants.com/
>
>
>



-- 
Maciej Machulak
email: maciej.machulak@gmail.com
mobile: +44 7999 606 767 (UK)
mobile: +48 602 45 31 66 (PL)

Mime
View raw message