ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Swapnil M Mane <swapnilmm...@apache.org>
Subject Re: Document Upload Not working
Date Thu, 07 Mar 2019 11:41:41 GMT
Hello Madhi,

It seems an issue, feel free to create a Jira for the same [1].
Also, please add the descriptive steps to regenerate the issue.

[1] https://issues.apache.org/jira/projects/OFBIZ/issues


- Thanks & Regards,
Swapnil M Mane,
ofbiz.apache.org

On Thu, Mar 7, 2019 at 4:03 PM Madhi Krishnan <madhi.krishnan@udyogmandir.in>
wrote:

> Hey Sawpnil ..
> Thank you for your reply..
> I manually attached the patch files..
> Now its giving me a different error as :- No uploaded content found in
> context.
>
> On Wed, Mar 6, 2019 at 7:05 PM Swapnil M Mane <swapnilmmane@apache.org>
> wrote:
>
> > Hello Madhi,
> >
> > On cursory view, it seems this issue is related to [1].
> > I recommend you to manually apply the patch attached to the issue,
> > hopefully, it should work for you.
> >
> >
> > [1] https://issues.apache.org/jira/browse/OFBIZ-10833
> >
> >
> > - Best Regards,
> > Swapnil M Mane,
> > ofbiz.apache.org
> >
> >
> >
> > On Wed, Mar 6, 2019 at 6:46 PM Madhi Krishnan <
> > madhi.krishnan@udyogmandir.in>
> > wrote:
> >
> > > Hey everyone..
> > > I'am currently working on 18.12 release.
> > > Uploading Customer document is not working for me.
> > > It's giving an error as required parameter is missing i.e
> > > the partyContentTypeId parameter.
> > > Although i'am passing the required parameter.But it's still giving me
> > > the same error message.
> > > I traced the request and figure out that its running a service named
> > > as uploadPartyContentFile and that service is calling bunch of other
> > > services.
> > >
> > > Can Anyone help me to figure this out?
> > >
> > > Thank You..
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message