ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From chhokershaab.com@gmail.com <chhokershaab....@gmail.com>
Subject Re: how to fix this :ofbiz --load-data FAILED in windows 10 (URGENT)
Date Mon, 18 Feb 2019 09:07:33 GMT


On 2019/02/18 07:20:29, Michael Brohl <michael.brohl@ecomify.de> wrote: 
> It seems that the dependencies are not automatically downloaded during 
> the Gradle build.
> 
> Do you have internet access from the machine running OFBiz?
> 
> You may have to set up proxy settings if you are behind a proxy.
> 
> Regards,
> 
> Michael
>

could you please tell me how to fix this?
 
> Am 18.02.19 um 07:24 schrieb chhokershaab.com@gmail.com:
> >
> > On 2019/02/15 13:04:56, Ashish Pandey <ashish.pandey@hotwaxsystems.com> wrote:
> >> Hii,
> >>
> >> Did you try setting environment variables for JAVA_HOME and OFBIZ_HOME?
> >>
> >> https://www.mkyong.com/java/how-to-set-java_home-on-windows-10/
> >>
> >> Follow the instructions in the above link:
> >>
> >> JAVA_HOME = C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_151
> >>
> >> OFBIZ_HOME = C:\apache-ofbiz-16.11.03
> >>
> >> Make sure the bin folder is in the root of C:\Program
> >> Files\Java\jdk1.8.0_151.
> >>
> >> On Fri, Feb 15, 2019 at 3:47 PM chhokershaab.com@gmail.com <
> >> chhokershaab.com@gmail.com> wrote:
> >>
> >>> I am facing this issue during installation of the Apache Ofbiz
> >>>
> >>>
> >>> C:\apache-ofbiz-16.11.05>gradlew cleanAll loadDefault
> >>> :clean UP-TO-DATE
> >>> :cleanAnt
> >>> :cleanCatalina
> >>> :cleanData
> >>> :cleanDownloads
> >>> :cleanEclipseClasspath UP-TO-DATE
> >>> :cleanEclipseJdt UP-TO-DATE
> >>> :cleanEclipseProject UP-TO-DATE
> >>> :cleanEclipse UP-TO-DATE
> >>> :cleanFooterFiles
> >>> :cleanGradle
> >>> :cleanIndexes
> >>> :cleanLogs
> >>> :cleanOutput
> >>> :cleanTempfiles
> >>> :cleanUploads
> >>> :cleanXtra
> >>> :cleanAll
> >>> :compileJava
> >>> Note: Some input files use unchecked or unsafe operations.
> >>> Note: Recompile with -Xlint:unchecked for details.
> >>> :processResources
> >>> :classes
> >>> :jar
> >>> :assemble
> >>> :compileTestJava
> >>> :processTestResources UP-TO-DATE
> >>> :testClasses
> >>> :test
> >>> :check
> >>> :build
> >>> :ofbiz --load-data
> >>> Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
> >>> org/apache/commons/cli/ParseException
> >>>          at org.apache.ofbiz.base.start.Start.main(Start.java:60)
> >>> Caused by: java.lang.ClassNotFoundException:
> >>> org.apache.commons.cli.ParseException
> >>>          at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:382)
> >>>          at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:424)
> >>>          at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:349)
> >>>          at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:357)
> >>>          ... 1 more
> >>> :ofbiz --load-data FAILED
> >>>
> >>> FAILURE: Build failed with an exception.
> >>>
> >>> * What went wrong:
> >>> Execution failed for task ':ofbiz --load-data'.
> >>>> Process 'command 'C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_201\bin\java.exe''
> >>> finished with non-zero exit value 1
> >>>
> >>> * Try:
> >>> Run with --stacktrace option to get the stack trace. Run with --info or
> >>> --debug option to get more log output.
> >>>
> >>> BUILD FAILED
> >>>
> >>> Total time: 4 mins 13.648 secs
> >>>
> >>> i tried so many solutions but nothing happens!
> >>> please help!
> >>>
> >>
> >> -- 
> >> Best Regards,
> >> Ashish Kumar Pandey
> >> HotWax Systems
> >> m: +91 9172388455
> >> e: ashish.pandey@hotwaxsystems.com
> >
> > yeah, I have already set up the environment variable also... still facing the same
issue!
> >

Mime
View raw message