ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rishi Solanki <rishisolan...@gmail.com>
Subject Re: How to show company logo in PDF Printout
Date Wed, 14 Nov 2018 12:18:04 GMT
Schumann,
In the chaining the SimpleDecorator included and you are at correct place
to show your logo. Consider the following suggestion to debug at your end.
- Add some text message to confirm weather the decorator has been included
or not.
- If previous is fine, then are you able to render logo by direct hit from
browser and appending the image path after base url.

It seems something incorrectly setup at your end, so you need to check at
path and other items. I'm able to see the OFBiz logo  at demo sites. Please
cross check at your end.


--
Rishi Solanki
Sr Manager, Enterprise Software Development
HotWax Systems Pvt. Ltd.
Direct: +91-9893287847
http://www.hotwaxsystems.com
www.hotwax.co


On Wed, Nov 14, 2018 at 3:06 PM Schumann Ye <Schumannyeah@hotmail.com>
wrote:

> Dear Gurus,
>
> Can anyone give me a hint how to show company logo in the PDF printout?
> I’ve tried many times but failed and here below is my case (I’m using
> 16.11.03 & 16.11.04):
>
>
> 1.    Go to “Manufacturing Manager” – “JobShop” and find any existing
> Production Run;
>
> 2.    Click on any one and then go into “EditProductionRun” interface;
>
> 3.    Then click “Print (PDF)” and I am expecting company logo in the left
> upper corner (but it just doesn’t show);
>
> 4.    I check the links and find that it’s calling “SimpleDecorator”
> Screen from /framework/common/widget/CommonScreens.xml;
>
> I believe the following within the “SimpleDecorator” should work:
>
> <set field="logoImageUrl" value="/images/ofbiz_logo.gif"/>
>
> The absolute link address is
> /framework/images/webapp/images/ofbiz_logo.gif;
>
>
>
> Because the logo is controlled by the following codes within the file
> “Simple.fo.ftl”:
>
> <fo:block>
>
>                 <#if logoImageUrl??>
>
>                   <fo:external-graphic src="${logoImageUrl}"
> overflow="hidden" height="40px"
>
>                       content-height="scale-to-fit"/>
>
>                 </#if>
>
>               </fo:block>
>
>
> 5.    However I try, I just could not show the logo in the PDF printout
> file.
>
> My analysis is either the “SimpleDecorator” hasn’t been called during the
> chaining or somewhere goes wrong that I don’t know whereabout.
>
> Pls help!
> Many thanks!
>
> Schumann
> +86-18001501800
>
>
> 发送自 Windows 10 版邮件<https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=550986>应用
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message