ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rishi Solanki <rishisolan...@gmail.com>
Subject Re: Problems setting up eCommerce
Date Mon, 14 May 2018 13:40:48 GMT
Please check if your catalog have one PCCT_SEARCH category and then all the
products your want to be in front store search should be member of that
category.
Other related catalog categories PCCT_VIEW_ALLW and PCCT_PURCH_ALLW.

HTH!

Rishi Solanki
Sr Manager, Enterprise Software Development
HotWax Systems Pvt. Ltd.
Direct: +91-9893287847
http://www.hotwaxsystems.com
www.hotwax.co

On Sun, May 13, 2018 at 11:10 PM, wp.rauchholz@gmail.com <
wp.rauchholz@gmail.com> wrote:

> Problem statement: Not able to see sub-categories and their products
> together on the on the eCommerce page.
>
> Configuration:
> Catalog > Browse Root Catalog   > Sub-category 1 > Products
>                                                      > Sub-category 2 >
> Products
>
> I added the Browse Root Category to the Catalog (Browse Root One)
> I linked both Subcategories to Browse Root Category as “Primary Parent
> Category” and created products in each of these Sub-Categories
>
>
> Results:
> (1) When I am in Browse Root Catalog and hit the “CATEGORY PAGE”, ofbiz
> opens an empty (no sub-categories, no products) eCommerce screen with the
> following message: There are no products in this category
> (2) When I am in the Sub-category 1 and hit the button “CATEGORY PAGE”, it
> opens the eCommerce page of this sub-category and its products.
> When hitting the button “Main” the group and the products disappear. No
> link to the sub-category is available o go back.
> Same happens when I am in Sub-category 1.
>
> What am I doing wrong?
>
>
> Wolfgang
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message