ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Wolfgang Paul Rauchholz <wp.rauchh...@gmail.com>
Subject Re: Problems setting up eCommerce
Date Tue, 15 May 2018 05:54:01 GMT
Thank you for pointing me to this.
I do have another questions; I would like to reset the database I used for
testing and start with an db for production. How do I do this best?

Wolfgang

On Mon, May 14, 2018 at 3:40 PM, Rishi Solanki <rishisolankii@gmail.com>
wrote:

> Please check if your catalog have one PCCT_SEARCH category and then all the
> products your want to be in front store search should be member of that
> category.
> Other related catalog categories PCCT_VIEW_ALLW and PCCT_PURCH_ALLW.
>
> HTH!
>
> Rishi Solanki
> Sr Manager, Enterprise Software Development
> HotWax Systems Pvt. Ltd.
> Direct: +91-9893287847
> http://www.hotwaxsystems.com
> www.hotwax.co
>
> On Sun, May 13, 2018 at 11:10 PM, wp.rauchholz@gmail.com <
> wp.rauchholz@gmail.com> wrote:
>
> > Problem statement: Not able to see sub-categories and their products
> > together on the on the eCommerce page.
> >
> > Configuration:
> > Catalog > Browse Root Catalog   > Sub-category 1 > Products
> >                                                      > Sub-category 2 >
> > Products
> >
> > I added the Browse Root Category to the Catalog (Browse Root One)
> > I linked both Subcategories to Browse Root Category as “Primary Parent
> > Category” and created products in each of these Sub-Categories
> >
> >
> > Results:
> > (1) When I am in Browse Root Catalog and hit the “CATEGORY PAGE”, ofbiz
> > opens an empty (no sub-categories, no products) eCommerce screen with the
> > following message: There are no products in this category
> > (2) When I am in the Sub-category 1 and hit the button “CATEGORY PAGE”,
> it
> > opens the eCommerce page of this sub-category and its products.
> > When hitting the button “Main” the group and the products disappear. No
> > link to the sub-category is available o go back.
> > Same happens when I am in Sub-category 1.
> >
> > What am I doing wrong?
> >
> >
> > Wolfgang
> >
>



-- 

Wolfgang Rauchholz

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message