ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mike <mz4whee...@gmail.com>
Subject Re: Sending mail from Ofbiz does not work
Date Mon, 12 Feb 2018 18:53:25 GMT
For TLS (mail.smtp.starttls.enable=true ), use port 587

On Mon, Feb 12, 2018 at 4:37 AM, Дмитрий Цыганок <dt@kapitanweb.ru> wrote:

> Hello!
> I've deployed Ofbiz several times, but each time with the right settings,
> email notifications are not sent.
>
> Here are my settings from /var/www/ofbiz/framework/common/config/general.
> properties:
>
> unique.instanceId=ofbiz1
> currency.uom.id.default=USD
> ORGANIZATION_PARTY=Company
> VISUAL_THEME=RAINBOWSTONE_SAPHIR
> currency.decimal.format=#,##0.00
> currency.rounding.default=10
> currency.scale.enabled=N
> locale.properties.fallback=en
> #locales.available=ar,de,en,es,fr,hi,it,nl,pt,ro,ru,th,zh
> #timeZones.available=US/Eastern,US/Central,US/
> Mountain,US/Pacific,US/Alaska,US/Hawaii
> country.geo.id.default=USA
> partner.trackingCodeId.default=
> usps.address.match=(^.*?p[\\. ]*o[\\. ]*box.*$)|(^.*?post.*?office.*?box.*$)|((^|(^.*?
> ))r[\\. ]*r[\\. ]*(( +)|([0-9#]+)).*$)|(^.*?rural.*?route.*$)
> defaultFromEmailAddress=dmtsyganok@gmail.com
> mail.notifications.enabled=Y
> mail.notifications.redirectTo=dt@kapitanweb.ru
> mail.smtp.relay.host=smtp.gmail.com
> mail.smtp.auth.user=dmtsyganok@gmail.com
> mail.smtp.auth.password=*******
> mail.smtp.port=465
> mail.smtp.starttls.enable=true
> mail.smtp.socketFactory.port=465
> mail.smtp.socketFactory.class=javax.net.ssl.SSLSocketFactory
> mail.smtp.socketFactory.fallback=false
> mail.address.caseInsensitive=N
> mail.debug.on=N
> mail.smtp.sendpartial=true
> http.upload.max.sizethreshold=10240
> http.upload.tmprepository=runtime/tmp
> http.upload.max.size=-1
> mail.spam.name=X-Spam-Flag
> mail.spam.value=YES
> Ofbiz always issues this error in the logs and the mail is not sent:
>
> " 2018-01-17 22:21:19,562 |OFBiz-JobQueue-1     |EmailServices
>      |I| Mail notifications disabled in general.properties; mail with
> subject [test] not sent to addressee [ dt@kapitanweb.ru   "
>
>
> I also tried different mail accounts, but the result is always the same.
>
> What could be the reason? Please help me to solve this problem.
> Thank you very much in advance!
>
> ---
> Best Regards,
> Dmitriy
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message