ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pierre Smits <pierre.sm...@gmail.com>
Subject Re: Confusion in working with webpos
Date Mon, 24 Aug 2015 10:40:42 GMT
@Deepak,

Where is that piece of code missing? Shouldn't we raise a JIRA issue for
this?

Best regards,

Pierre Smits

*ORRTIZ.COM <http://www.orrtiz.com>*
Services & Solutions for Cloud-
Based Manufacturing, Professional
Services and Retail & Trade
http://www.orrtiz.com

On Mon, Aug 24, 2015 at 12:30 PM, Deepak Dixit <
deepak.dixit@hotwaxsystems.com> wrote:

> Hi Arjun,
>
> This is working fine in ofbiz14.12 release. This is broken in trunk due to
> r#1686655. js files not loaded correctly due to mission js you webpos
> functionality is broken.
>
> For quick fix you can add the following code in header.fl after the
> layoutSettings.VT_HDR_JAVASCRIPT inclusion:
>
> {code}
> <#if layoutSettings.javaScripts?has_content>
>         <#list layoutSettings.javaScripts as javaScript>
>             <script
> src="<@ofbizContentUrl>${StringUtil.wrapString(javaScript)}</@ofbizContentUrl>"
> type="text/javascript"></script>
>         </#list>
>     </#if>
> {code}
>
>
> Thanks & Regards
> —
> Deepak Dixit
>
> > On Aug 20, 2015, at 4:41 PM, Arjun Rajappan <arjun.igenisis@gmail.com>
> wrote:
> >
> > Hi all,
> >
> > Why still there is no reply for this mail ?
> > Regards,
> > Arjun R
> > On Aug 15, 2015 4:12 PM, "Arjun Rajappan" <arjun.igenisis@gmail.com>
> wrote:
> >
> >> Hello everyone,
> >>
> >> I am trying to work with webpos for past two days. Can't able to
> >> understand it clearly and also some buttons are not working. And
> keyboard
> >> shortcuts are missing.
> >>
> >> I am using Apache ofbiz version 12.04 which checked out from ofbiz
> trunk.
> >>
> >> I installed successfully with mysql database.
> >>
> >> i opened ofbiz webpos via following url :
> >> https://localhost:8443/webpos/control/main
> >>
> >> i logged in with credentials admin as username and password as ofbiz and
> >> selected pos terminal 1.
> >>
> >> Its successfully opened the webpos main screen.
> >>
> >> Problem 1 : I am seeing keyboard shortcuts section at the top. *But it
> is
> >> blank.*
> >>
> >> Then i clicked on digital gizmo from the section "Products from this
> >> catagory" it has added 1 quantity of digital gizmo to the cart with
> price.
> >>
> >> Problem 2: There is no buttons available for me to do rest of the
> things.
> >> How can i complete this payment process for this order.
> >>
> >> Right side of the window we can see Select sales reps section :
> >> Yes i do selected some of those
> >>
> >> Problem 3 : once i selected what should i do. Where do i have to click.
> Or
> >> what is the use of selecting sales reps.
> >>
> >> Then i switched on to manager window.
> >>
> >> I Clicked on open terminal. By response it has open a box and asking for
> >> opening "
> >> Starting Drawer Amount
> >> "
> >> I have entered "1000" and clicked on Do you confirm? button.
> >>
> >> Problem 4 : No response for the click in "Do you confirm" button. Also
> for
> >> "cancel" button. And not any information to user. Or not any errors.
> >>
> >> Same in the case of Close terminal , paid in and paid out. Except shut
> >> down.
> >>
> >> And clicked on shut down button it successfully logged out.
> >>
> >> Note : i am facing same problems in ofbiz-trunk-demo version also.
> >>
> >> Did i got it wrong ??
> >>
> >> Did i missed any pre-configurations ??
> >>
> >> Please guide me with this problems i am facing.
> >>
> >> Any help documents or configurations regarding my problem will be
> welcome.
> >>
> >> Thanks in advance.
> >>
> >> Sorry for my bad English.
> >>
> >> Find the screenshot in attachment.
> >>
> >> Thanks
> >> Arjun
> >>
> >>
> >>
> >>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message