ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Arjun Rajappan <arjun.igeni...@gmail.com>
Subject Re: Confusion in working with webpos
Date Tue, 25 Aug 2015 06:54:29 GMT
Hi Deepak,

Thanks a lot. I will update it and will let you know the status of my
problems.

On Tue, Aug 25, 2015 at 12:13 PM, Deepak Dixit <
deepak.dixit@hotwaxsystems.com> wrote:

> Hi Arjun,
>
> Please update your local copy, this has been fixed at trunk at r#1697574.
>
>
> Thanks & Regards
> —
> Deepak Dixit
>
>
> > On Aug 24, 2015, at 10:54 PM, Pierre Smits <pierre.smits@gmail.com>
> wrote:
> >
> > See on dev ml.
> >
> > Pierre Smits
> >
> > *ORRTIZ.COM <http://www.orrtiz.com>*
> > Services & Solutions for Cloud-
> > Based Manufacturing, Professional
> > Services and Retail & Trade
> > http://www.orrtiz.com
> >
> > On Mon, Aug 24, 2015 at 5:26 PM, Adrian Crum <
> > adrian.crum@sandglass-software.com> wrote:
> >
> >> Do whatever it takes to fix it.
> >>
> >> Adrian Crum
> >> Sandglass Software
> >> www.sandglass-software.com
> >>
> >>
> >> On 8/24/2015 3:58 AM, Deepak Dixit wrote:
> >>
> >>> Thanks Pierre,
> >>> I would like to commit the fix, and my preference is to add the missing
> >>> code in header.ftl file.
> >>> But first I would like to know your/Adrain's thought on this :)
> >>>
> >>>
> >>> Thanks & Regards
> >>> —
> >>> Deepak Dixit
> >>>
> >>>
> >>> On Aug 24, 2015, at 4:24 PM, Pierre Smits <pierre.smits@gmail.com>
> wrote:
> >>>>
> >>>> Hi Deepak,
> >>>>
> >>>> Thanks. Will have a look at both.
> >>>>
> >>>> Best regards,
> >>>>
> >>>> Pierre Smits
> >>>>
> >>>> *ORRTIZ.COM <http://www.orrtiz.com>*
> >>>> Services & Solutions for Cloud-
> >>>> Based Manufacturing, Professional
> >>>> Services and Retail & Trade
> >>>> http://www.orrtiz.com
> >>>>
> >>>> On Mon, Aug 24, 2015 at 12:48 PM, Deepak Dixit <
> >>>> deepak.dixit@hotwaxsystems.com> wrote:
> >>>>
> >>>> Hi Pierre,
> >>>>>
> >>>>> I replied to commit r#r1686655  to another thread for the same.
> >>>>> BTW its related to https://issues.apache.org/jira/browse/OFBIZ-6362
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>> Thanks & Regards
> >>>>> —
> >>>>> Deepak Dixit
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>>
> >>>>> On Aug 24, 2015, at 4:10 PM, Pierre Smits <pierre.smits@gmail.com>
> >>>>>>
> >>>>> wrote:
> >>>>>
> >>>>>>
> >>>>>> @Deepak,
> >>>>>>
> >>>>>> Where is that piece of code missing? Shouldn't we raise a JIRA
issue
> >>>>>> for
> >>>>>> this?
> >>>>>>
> >>>>>> Best regards,
> >>>>>>
> >>>>>> Pierre Smits
> >>>>>>
> >>>>>> *ORRTIZ.COM <http://www.orrtiz.com>*
> >>>>>> Services & Solutions for Cloud-
> >>>>>> Based Manufacturing, Professional
> >>>>>> Services and Retail & Trade
> >>>>>> http://www.orrtiz.com
> >>>>>>
> >>>>>> On Mon, Aug 24, 2015 at 12:30 PM, Deepak Dixit <
> >>>>>> deepak.dixit@hotwaxsystems.com> wrote:
> >>>>>>
> >>>>>> Hi Arjun,
> >>>>>>>
> >>>>>>> This is working fine in ofbiz14.12 release. This is broken
in trunk
> >>>>>>> due
> >>>>>>>
> >>>>>> to
> >>>>>
> >>>>>> r#1686655. js files not loaded correctly due to mission js you
> webpos
> >>>>>>> functionality is broken.
> >>>>>>>
> >>>>>>> For quick fix you can add the following code in header.fl
after the
> >>>>>>> layoutSettings.VT_HDR_JAVASCRIPT inclusion:
> >>>>>>>
> >>>>>>> {code}
> >>>>>>> <#if layoutSettings.javaScripts?has_content>
> >>>>>>>       <#list layoutSettings.javaScripts as javaScript>
> >>>>>>>           <script
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>
> src="<@ofbizContentUrl>${StringUtil.wrapString(javaScript)}</@ofbizContentUrl>"
> >>>>>
> >>>>>> type="text/javascript"></script>
> >>>>>>>       </#list>
> >>>>>>>   </#if>
> >>>>>>> {code}
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>> Thanks & Regards
> >>>>>>> —
> >>>>>>> Deepak Dixit
> >>>>>>>
> >>>>>>> On Aug 20, 2015, at 4:41 PM, Arjun Rajappan <
> arjun.igenisis@gmail.com
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>
> >>>>>>> wrote:
> >>>>>>>
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> Hi all,
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> Why still there is no reply for this mail ?
> >>>>>>>> Regards,
> >>>>>>>> Arjun R
> >>>>>>>> On Aug 15, 2015 4:12 PM, "Arjun Rajappan" <
> arjun.igenisis@gmail.com>
> >>>>>>>>
> >>>>>>> wrote:
> >>>>>>>
> >>>>>>>>
> >>>>>>>> Hello everyone,
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> I am trying to work with webpos for past two days.
Can't able to
> >>>>>>>>> understand it clearly and also some buttons are
not working. And
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>> keyboard
> >>>>>>>
> >>>>>>>> shortcuts are missing.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> I am using Apache ofbiz version 12.04 which checked
out from
> ofbiz
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>> trunk.
> >>>>>>>
> >>>>>>>>
> >>>>>>>>> I installed successfully with mysql database.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> i opened ofbiz webpos via following url :
> >>>>>>>>> https://localhost:8443/webpos/control/main
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> i logged in with credentials admin as username and
password as
> ofbiz
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>> and
> >>>>>
> >>>>>> selected pos terminal 1.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Its successfully opened the webpos main screen.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Problem 1 : I am seeing keyboard shortcuts section
at the top.
> *But
> >>>>>>>>> it
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>> is
> >>>>>>>
> >>>>>>>> blank.*
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Then i clicked on digital gizmo from the section
"Products from
> this
> >>>>>>>>> catagory" it has added 1 quantity of digital gizmo
to the cart
> with
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>> price.
> >>>>>>>
> >>>>>>>>
> >>>>>>>>> Problem 2: There is no buttons available for me
to do rest of the
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>> things.
> >>>>>>>
> >>>>>>>> How can i complete this payment process for this order.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Right side of the window we can see Select sales
reps section :
> >>>>>>>>> Yes i do selected some of those
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Problem 3 : once i selected what should i do. Where
do i have to
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>> click.
> >>>>>
> >>>>>> Or
> >>>>>>>
> >>>>>>>> what is the use of selecting sales reps.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Then i switched on to manager window.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> I Clicked on open terminal. By response it has open
a box and
> asking
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>> for
> >>>>>
> >>>>>> opening "
> >>>>>>>>> Starting Drawer Amount
> >>>>>>>>> "
> >>>>>>>>> I have entered "1000" and clicked on Do you confirm?
button.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Problem 4 : No response for the click in "Do you
confirm" button.
> >>>>>>>>> Also
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>> for
> >>>>>>>
> >>>>>>>> "cancel" button. And not any information to user. Or
not any
> errors.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Same in the case of Close terminal , paid in and
paid out. Except
> >>>>>>>>> shut
> >>>>>>>>> down.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> And clicked on shut down button it successfully
logged out.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Note : i am facing same problems in ofbiz-trunk-demo
version
> also.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Did i got it wrong ??
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Did i missed any pre-configurations ??
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Please guide me with this problems i am facing.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Any help documents or configurations regarding my
problem will be
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>> welcome.
> >>>>>>>
> >>>>>>>>
> >>>>>>>>> Thanks in advance.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Sorry for my bad English.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Find the screenshot in attachment.
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>> Thanks
> >>>>>>>>> Arjun
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>>>
> >>>>>
> >>>>>
> >>>
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message