ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jacques Le Roux <jacques.le.r...@les7arts.com>
Subject Re: Issue: POS screen not opening
Date Wed, 01 Apr 2015 06:46:31 GMT
Ha yes forgot this one, I think you can check it out from the trunk, it should work as is

Jacques

Le 01/04/2015 08:35, Pierre Smits a écrit :
> The POS solution was not included in the R13.07 release.
>
> Best regards,
>
> Pierre Smits
>
> *ORRTIZ.COM <http://www.orrtiz.com>*
> Services & Solutions for Cloud-
> Based Manufacturing, Professional
> Services and Retail & Trade
> http://www.orrtiz.com
>
> On Wed, Apr 1, 2015 at 8:22 AM, Tirtha Rahaman <tirtharahaman@gmail.com>
> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> Thank you all for your help. The issue is not solved yet.
>> 1. Using Ofbiz 13.07.01 on Windows8.1, JDK8.
>>
>> 2. Ran as administrator at Ofbiz installation directory.
>>     ant.bat clean-all build load-demo
>>
>>     There was no error during the build. A few deprecation warnings were
>> printed. BUILD SUCCESSFUL message was printed at the end.
>>
>> 3. No 'pos' directory is present inside specialpurpose directory. There is
>> no entry of 'pos' in component-load.xml. Only 'ecommerce' directory is
>> present and component-load.xml has its entry.
>>
>> Please help.
>>
>> On Wed, Apr 1, 2015 at 5:45 AM, Hoan dang van <hoandv91@gmail.com> wrote:
>>
>>> You can go to file component-load.xml in
>>> ${OFBiz}/specialpurpose/component-load.xml and check whether pos
>> component
>>> is loaded here or no
>>>
>>> On Wed, Apr 1, 2015 at 3:52 AM, Jacques Le Roux <
>>> jacques.le.roux@les7arts.com> wrote:
>>>
>>>> Also look into the log which should show in your command line, to see
>> if
>>>> no errors appear there
>>>>
>>>> Jacques
>>>>
>>>>
>>>> Le 31/03/2015 22:43, Taher Alkhateeb a écrit :
>>>>
>>>>> Make sure you are running the built-in version of ant using the
>> ant.bat
>>>>> script and not your environment ant. Also, run the command like I
>>> described
>>>>> below and revert back to us if it doesn't work.
>>>>>
>>>>> ----- Original Message -----
>>>>>
>>>>> From: "Tirtha Rahaman" <tirtharahaman@gmail.com>
>>>>> To: user@ofbiz.apache.org
>>>>> Sent: Tuesday, 31 March, 2015 11:35:55 PM
>>>>> Subject: Re: Issue: POS screen not opening
>>>>>
>>>>> Thanks Taher.
>>>>>
>>>>> To build, I ran the following command at OFBIZ_HOME
>>>>>
>>>>> ant load-demo start
>>>>>
>>>>> I'm running Windows.
>>>>>
>>>>>
>>>>> On Wed, Apr 1, 2015 at 1:53 AM, Taher Alkhateeb <
>>>>> slidingfilaments@gmail.com>
>>>>> wrote:
>>>>>
>>>>>   Or to save time, you can try the following:
>>>>>> Run the builtin version of ant, not system ant by doing ./ant or
>>> running
>>>>>> the batch file for windows. then just run the command ./ant clean-all
>>>>>> build
>>>>>> load-demo and try again.
>>>>>>
>>>>>> Taher Alkhateeb
>>>>>>
>>>>>> ----- Original Message -----
>>>>>>
>>>>>> From: "Taher Alkhateeb" <slidingfilaments@gmail.com>
>>>>>> To: user@ofbiz.apache.org
>>>>>> Sent: Tuesday, 31 March, 2015 11:20:34 PM
>>>>>> Subject: Re: Issue: POS screen not opening
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> Hi,
>>>>>> Can you specify exactly what you did to build the system?
>>>>>> Taher Alkhateeb
>>>>>> On Mar 31, 2015 11:08 PM, "Tirtha Rahaman" < tirtharahaman@gmail.com
>>>>>> wrote:
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> Hi,
>>>>>> I'm a newbie to Ofbiz. I've successfully built Ofbiz 13.07.01 by
>>> running
>>>>>> 'ant load-demo'. But the command 'java -jar ofbiz.jar pos' doesnot
>> open
>>>>>> POS
>>>>>> screen; it just shows the Ofbiz logo & that's it. Tried in JDK8(Win
>>> 8.1 &
>>>>>> 7) & JDK7(Win7). What could be the issue? Please help.
>>>>>>
>>>>>> Please note: I'm able to open web store, catalog.
>>>>>>
>>>>>> Warm regards,
>>>>>> Tirtha Rahaman
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>
>>
>> --
>> Warm regards,
>> Tirtha Rahaman
>>

Mime
View raw message