ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jacques Le Roux <jacques.le.r...@les7arts.com>
Subject Re: Strange Behaviour of the eCommerice Login Link
Date Tue, 24 Feb 2015 11:57:42 GMT
We have a problem loading some specialpurpose data, even in R12.04, checking why locally...

Jacques

Le 24/02/2015 12:10, Jacques Le Roux a écrit :
> Do you reproduce locally, it's ok here
>
> I'm currently restarting all demos, they were busted for a reason I have no time to check...
>
> Jacques
>
>
> Le 23/02/2015 21:40, Forrest Rae a écrit :
>> Hi,
>>
>> I've noticed some strange behaviour with the Login link in the eCommerce
>> application.  If you're visit the Login link from "main", you're
>> redirected back to the Login view even after logging in:
>>
>> 1) Visit http://demo-stable-ofbiz.apache.org/ecommerce/control/main
>> 2) Click "Login" in the upper left
>> 3) Login as "DemoCustomer" with a password of "ofbiz"
>> 4) Notice that you're at a new URL, logged in, but the login form is
>> redrawn.
>>
>> Compare this with how it's supposed to work:
>>
>> 1) Logout
>> 2) Visit http://demo-stable-ofbiz.apache.org/ecommerce/tiny-gismo-GZ-1000-p
>> 3) Click "Login" in the upper left
>> 4) Login as "DemoCustomer" with a password of "ofbiz"
>> 5) Notice that you're at a new URL, but the product page is redrawn
>> correctly.
>>
>> It's just really strange behaviour, quite hard to track down, and I
>> can't really find a root cause.  Should I log a bug?
>>
>> -Forrest
>>
>

Mime
View raw message