ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Black Bird <blackbird1...@gmail.com>
Subject Re: missing data records from webtools in component and tenantcomponent entities
Date Tue, 05 Feb 2013 12:43:53 GMT
I can answer my own last question.  Entries can be added into the
'component' entity using 'ant load-seed' process.

The first question on data records from the component and tenantcomponent
entities not being visible through webtools still holds however.  Does
anyone experience this behaviour?


On Fri, Feb 1, 2013 at 4:54 PM, Black Bird <blackbird1758@gmail.com> wrote:

> I've been grappling with the multitenant capabilities of Ofbiz on versions
> 11.04, 12.04 and trunk.  I've realised that the 12.04 fork and trunk have
> introduced new entities 'component' and 'tenantcomponent' which I'm trying
> to learn how to utilise.
>
> What I've found strange is that on attempting to list the values of these
> two entities from webtools, only any record with the ComponentName equal to
> 'webtools' is visible.  On the other hand, if you log into the database
> directly using ij, all the components can be seen using a select statement
> from the 'component' table, and any records entered manually into the
> 'tenantcomponent' table.
>
> Also, by default, the 'find' screen for both these entities normally comes
> up with the 'ComponentName' field already populated with 'webtools'.
>  Although the field can be emptied or replace with other component names,
> only the record pertaining to webtools can be returned.
>
> Is this a case of some hard-coding of ComponentName or am I missing
> something?
>
> I'm using trunk r1439737 and 12.04 r1435045.
>
> I'm also unclear whether new components should be manually added to the
> 'component' entity or should this happen automatically.
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message