ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael Alleblas <malleb...@mookins.com>
Subject Re: Ofbiz process gets killed abruptly without any clue
Date Fri, 01 Feb 2013 04:53:56 GMT
I think a check mechanism should be in place to detect such recursive
loops. Since it can be inputted by an end user, it should be something
checked for, especially considering the severity of the results.


On Wed, Jan 30, 2013 at 8:52 PM, Vikas Mayur <vikasmayur@gmail.com> wrote:

> I don't think it a bug. It seems like you have setup product association
> both ways i.e. from A (productId) to B (productIdTo) and from B (productId)
> to A (productIdTo) which is causing the method to go in endless loop. The
> correct way is to setup just one product association and the code will
> abort as soon as the service getProductCost is invoked for product B.
>
> Regards
> Vikas
>
> On Jan 30, 2013, at 11:23 AM, Deepak Agarwal wrote:
>
> > Found the bug. It was due to a never ending recursive call in
> > getProductCost() simple method.
> >
> > Product A with cost 0
> > Product B with cost 0
> >
> > A & B are variant
> >
> > Now, for product A when we call getProductCost() it calls getProductCost
> > for product B (since it is one of it's variant) and product B calls for
> > product A.
> >
> > Jdk 1.6_32 was exiting due to stack overflow.
> >
> > On Wed, Jan 30, 2013 at 7:55 AM, Varun Bhansaly <vbhansaly@gmail.com>
> wrote:
> >
> >> What is the h/w configuration of the box on which OFBiz and DB are
> hosted ?
> >> What is the size of the database ?
> >> Have you tried analyzing the JVM crash log files generated after the
> crash
> >> ?
> >> Have you tried any of the memory profiling tools ?
> >>
> >> On Wed, Jan 30, 2013 at 1:22 AM, Deepak Agarwal <dagarwal82@gmail.com>
> >> wrote:
> >>> It's 100% consistent, tried from different hardwares. Everytime I
> reserve
> >>> inventory for a product the jvm gets killed without any trace.
> >>>
> >>> On Tue, Jan 29, 2013 at 2:46 PM, Deepak Agarwal <dagarwal82@gmail.com
> >>> wrote:
> >>>
> >>>> Hi All,
> >>>>
> >>>> We have been running our store with following parameter for last 10
> >> months:
> >>>>        - requireInventory N
> >>>>        - reserver inventory Y
> >>>>        - balance inventory Y
> >>>>        - check inventory   Y
> >>>>
> >>>> Now, suddenly ofbiz process is getting killed while reserving the
> >>>> inventory. There is no foot steps , it simply just gets killed. We
> have
> >>>> disabled this option but while packing we do require an inventory
> >> reserved
> >>>> else we can't pack.
> >>>>
> >>>> Any suggestions?
> >>>>
> >>>>
> >>>> --
> >>>> Thanks,
> >>>> Deepak Agarwal,
> >>>>
> >>>> Mobile: +91 9501190044
> >>>>
> >>>
> >>>
> >>>
> >>> --
> >>> Thanks,
> >>> Deepak Agarwal,
> >>>
> >>> Mobile: +91 9501190044
> >>
> >>
> >>
> >> --
> >> Regards,
> >> Varun Bhansaly
> >>
> >
> >
> >
> > --
> > Thanks,
> > Deepak Agarwal,
> >
> > Mobile: +91 9501190044
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message