ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jacques Le Roux" <jacques.le.r...@les7arts.com>
Subject Re: Inventory QOH/ATP always 0
Date Fri, 10 Aug 2012 21:57:08 GMT
Not sure about it, but could related to MySQL 5.5 see
http://markmail.org/message/r27vavebgy3rnp2s
http://markmail.org/message/4be7wsehyxpddnrv

You can find more using http://ofbiz.markmail.org/search/?q=MySQL+milliseconds

Jacques

From: "Leonard Lin" <leonard.lin@gmx.net>
>I changed my 10.04.02 version to back to derby
>
> and see there the inventory shows up correctly.
>
> I'm using MySQL 5.5 on Windows with latest java connector 5.1.21.jar
>
> are there any known configuration issues with MySQL that may lead to this problem?
>
> On 8/10/2012 09:34, Leonard Lin wrote:
>> I have hardcoded the line like this:
>> <find-by-and entity-name="InventoryItem" map="lookupFieldMap" list="inventoryItems"
use-iterator="true" use-cache="false"/>
>>
>> no change after restart,
>> flushed cache.
>>
>> Is it maybe a db thing?
>> I use on the 10.04.02 version mysql
>> for the trunk I use derby.
>>
>> On 8/10/2012 09:20, Mike wrote:
>>> Just curious.  Have you tried the 10.04.02 version with just "cache=false"?
>>>
>>> On Fri, Aug 10, 2012 at 9:14 AM, Leonard Lin <leonard.lin@gmx.net> wrote:
>>>
>>>> Hi,
>>>>
>>>> Sorry I forgot to mention that I'm using 10.04.02.
>>>> It looks kind of similar to:
>>>> http://markmail.org/message/**lnyki6w2vmrmhgup<http://markmail.org/message/lnyki6w2vmrmhgup>
>>>> http://markmail.org/message/**ldbyr5sm5jpthcea<http://markmail.org/message/ldbyr5sm5jpthcea>
>>>>
>>>> I compared the patch from that mentioned thread to the 10.04.02, as far as
>>>> I can tell, the changes are included in 10.04.02
>>>>
>>>> I downloaded ofbiz-trunk-2012-08-09-**v1371163 and checked there.
>>>> The inventory shows up there correctly and inventory bookings work as
>>>> expected.
>>>>
>>>> I compared the InventoryServices.xml
>>>>
>>>> Trunk Version:
>>>>          <if-compare field="parameters.useCache" operator="equals"
>>>> value="true" type="Boolean">
>>>>              <!-- if caching was requested, don't use an iterator -->
>>>>              <find-by-and entity-name="InventoryItem" map="lookupFieldMap"
>>>> list="inventoryItems" use-cache="true"/>
>>>>              <else>
>>>>                  <find-by-and entity-name="InventoryItem"
>>>> map="lookupFieldMap" list="inventoryItems" use-iterator="true"
>>>> use-cache="false"/>
>>>>              </else>
>>>>          </if-compare>
>>>>
>>>>
>>>>         <if-compare field="inventoryItem.statusId" operator="equals"
>>>> value="INV_NS_RETURNED"/>
>>>>
>>>> 10.04.02 version has:
>>>> <find-by-and entity-name="InventoryItem" map="lookupFieldMap"
>>>> list="inventoryItems" use-iterator="true" use-cache="${parameters.**
>>>> useCache}"/>
>>>>
>>>> I applied the differences to my 10.04.02 installation, restarted.
>>>> but still same results.
>>>>
>>>> Can someone give me any recommendation?
>>>> I assume it is an known issue?
>>>> Should I just go with the trunk version?
>>>>
>>>>
>>>> Thanks in advance for any advice
>>>>
>>>> Leonard
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> On 8/9/2012 15:53, Leonard Lin wrote:
>>>>
>>>>> Hi,
>>>>>
>>>>> I've been using the "Getting Started With Apache OFBiz Manufacturing
&
>>>>> MRP In 5 Easy Steps"
>>>>> guide. After running MRP, Unfortunately I can't get the Inventory to
work.
>>>>>
>>>>> When I go to:
>>>>> Facility Manager->Facilities->(Select my Facility)->Inventory->Click
on
>>>>> "Find"
>>>>> it always shows for all products QoH = 0 and ATP = 0.
>>>>>
>>>>> I tried "physical inventory", "receive inventory" through purchase orders
>>>>> as well as"receive inventory" without purchase order.
>>>>> - I do see Inventory Items created
>>>>> - I see in Inventory Items Detail:
>>>>> Quantity on Hand Diff: 150 (the right amount)
>>>>> Available To Promise Diff: 150
>>>>>
>>>>> But the Inventory Tab and the "Inventory Item Totals" Tab always remains
>>>>> QoH=(Empty), ATP=(Empty)
>>>>>
>>>>> Subsequently my production job doesn't run.
>>>>>
>>>>> Could someone help me telling me what I'm do wrong?
>>>>>
>>>>> Thanks in advance for any help
>>>>>
>>>>> Best
>>>>> Leonard
>>>>>
>>>>>
>>>> -- 
>>>>
>>>> Leonard Lin
>>>> Email:    leonard.lin@gmx.net
>>>>
>>>> 1136 N Larrabee Street, Apt 425
>>>> West Hollywood, CA 90069
>>>> Phone:  +1 (213) 249 3260
>>>>
>>>> Am Pfisterhölzli 2
>>>> CH - 8606 Greifensee
>>>> Switzerland
>>>> Phone:  +41 (0)79 416 01 07
>>>>
>>>>
>>
>
> -- 
>
> Leonard Lin
> Email:    leonard.lin@gmx.net
>
> 1136 N Larrabee Street, Apt 425
> West Hollywood, CA 90069
> Phone:  +1 (213) 249 3260
>
> Am Pfisterhölzli 2
> CH - 8606 Greifensee
> Switzerland
> Phone:  +41 (0)79 416 01 07
> 

Mime
View raw message