ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From vivek mishra <vmvivek...@gmail.com>
Subject Hello All
Date Thu, 04 Aug 2011 07:02:03 GMT
Hello,

*Got the following error while running Ofbiz in eclipse.*

Admin socket not configured; set to port 0
Exception in thread "main" java.lang.ExceptionInInitializerError
    at org.ofbiz.base.util.Debug.<clinit>(Debug.java:86)
    at
org.ofbiz.base.container.ContainerLoader.load(ContainerLoader.java:50)
    at org.ofbiz.base.start.Start.initStartLoaders(Start.java:259)
    at org.ofbiz.base.start.Start.init(Start.java:96)
    at org.ofbiz.base.start.Start.main(Start.java:410)
Caused by: java.util.MissingResourceException: Can't find bundle for base
name cache, locale en
    at
java.util.ResourceBundle.throwMissingResourceException(ResourceBundle.java:1427)
    at java.util.ResourceBundle.getBundleImpl(ResourceBundle.java:1250)
    at java.util.ResourceBundle.getBundle(ResourceBundle.java:705)
    at
org.ofbiz.base.util.cache.UtilCache.setPropertiesParams(UtilCache.java:210)
    at
org.ofbiz.base.util.cache.UtilCache.setPropertiesParams(UtilCache.java:206)
    at org.ofbiz.base.util.cache.UtilCache.<init>(UtilCache.java:139)
    at
org.ofbiz.base.util.cache.UtilCache.createUtilCache(UtilCache.java:1005)
    at org.ofbiz.base.util.UtilProperties.<clinit>(UtilProperties.java:69)
    ... 5 more


 Regards
*Vivek Mishra
*

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message