ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jacques Le Roux" <jacques.le.r...@les7arts.com>
Subject Re: Is double clicking necessary in trunk?
Date Mon, 07 Feb 2011 09:01:25 GMT
Unfortunately, we know it's not only in catalog

Jacques

Scott Gray wrote:
> There are a couple of html errors on the catalog main page which may not help.  Misplaced
style tag (should be in a css file
> anyway) and a non-escaped div tag in some javascript. 
> 
> Regards
> Scott
> 
> On 7/02/2011, at 9:02 PM, Jacques Le Roux wrote:
> 
>> I thought also about cache, but have no evidences. Maybe our usage of jQuery could
be also a culprit (we moved recently all js
>> code to it) 
>> 
>> I just tried FF in safe mode, same issue :/
>> We all know IE is flawed ;o) Opera and Safari work well
>> 
>> Jacques
>> 
>> From: "Mike" <mz4wheeler@gmail.com>
>>> Thanks BJ.  I verified that there are no key-loggers or other issues
>>> with my system.  Ofbiz runs on a separate powerful Linux server on my
>>> local network.  However, I found some additional oddities.
>>> I verified that the only browser that seems to work perfectly
>>> (everytime) is Chrome.  IE renders the products (below link) fine
>>> (every time), but not Firefox.  Firefox and Chrome correctly renders
>>> the "Browse Catalog/Categories" correctly, but not IE.
>>> I also found that you simply click "reload" after page completes,
>>> repeatably (using Firefox) the problem manifests itself.
>>> https://demo-trunk.ofbiz.apache.org/catalog/control/EditProduct?productId=GZ-1006-1
>>> Eventually, after you reload many times, the product data fails to load.
>>> No one else has seen this?
>>> On Sun, Feb 6, 2011 at 3:47 PM, BJ Freeman <bjfree@free-man.net> wrote:
>>>> also a process that captures keystrokes can cause this.
>>>> 
>>>> =========================
>>>> BJ Freeman
>>>> Strategic Power Office with Supplier Automation
>>>> <http://www.businessesnetwork.com/automation/viewforum.php?f=52>
>>>> Specialtymarket.com <http://www.specialtymarket.com/>
>>>> Systems Integrator-- Glad to Assist
>>>> 
>>>> Chat Y! messenger: bjfr33man
>>>> 
>>>> 
>>>> BJ Freeman sent the following on 2/6/2011 3:44 PM:
>>>>> 
>>>>> click and double click is a function 0f the client (browser).
>>>>> anything on your machine that may effect cpu or the timers, can cause
>>>>> this behavior.
>>>>> on thing on a windows machine is when there is use of the virtual memory.
>>>>> you can verify this by unloading everything till you running in real
>>>>> memory only.
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> =========================
>>>>> BJ Freeman
>>>>> Strategic Power Office with Supplier Automation
>>>>> <http://www.businessesnetwork.com/automation/viewforum.php?f=52>
>>>>> Specialtymarket.com <http://www.specialtymarket.com/>
>>>>> Systems Integrator-- Glad to Assist
>>>>> 
>>>>> Chat Y! messenger: bjfr33man
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> Mike sent the following on 2/6/2011 3:28 PM:
>>>>>> 
>>>>>> Thanks Jacques.
>>>>>> 
>>>>>> OK: Using FF. It seems to occur on my own local trunk (more often),
>>>>>> but I also observe it on Apaches trunk demo as well, but not as often:
>>>>>> To reproduce, alternate between these two links, with a delay
>>>>>> between clicks (say 10 seconds).
>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>>> https://demo-trunk.ofbiz.apache.org/catalog/control/EditProduct?productId=GZ-1006-1
>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>>> https://demo-trunk.ofbiz.apache.org/catalog/control/EditProduct?productId=GZ-1006-2
>>>>>> 
>>>>>> 
>>>>>> It doesn't always happen. You may have to do it for 5 mins or so.
>>>>>> When it occurs, the right side (product info) is blank. I suspect
that
>>>>>> to has to do with the cache, but I have to proof. It may be that
the
>>>>>> reason it occurs less frequently on the public demo is maybe the
cache
>>>>>> is being refreshed more often from multiple people accessing it.
The
>>>>>> test may work better on a local, quiescent system.
>>>>>> 
>>>>>> Thanks
>>>>>> 
>>>>>> On Sun, Feb 6, 2011 at 1:59 AM, Jacques Le Roux
>>>>>> <jacques.le.roux@les7arts.com> wrote:
>>>>>>> 
>>>>>>> So you are on Windows I guess, was it using the demo?
>>>>>>> Try FF safe mode or Chrome or Opera, Safari.... Depending on
your FF
>>>>>>> plugins
>>>>>>> you may encoutner issues, like the screen not be completly rendered
and
>>>>>>> needing a F5
>>>>>>> 
>>>>>>> If it still appear please give use some reproductible steps
>>>>>>> 
>>>>>>> Thanks
>>>>>>> 
>>>>>>> Jacques
>>>>>>> 
>>>>>>> From: "Mike"<mz4wheeler@gmail.com>
>>>>>>>> 
>>>>>>>> I was wondering while fooling around in trunk. It seems that
It is
>>>>>>>> necessary to sometimes "double-click" in various parts of
the admin
>>>>>>>> console (catalog, etc.). If I click once, the screen doesn't
always
>>>>>>>> render. At first I thought it was associated with me re-installing
>>>>>>>> "oldschool", but it seems to occur with all the themes. If
I click
>>>>>>>> again, it works. If I double-click when entering a module,
it always
>>>>>>>> seems to work. Is this by design? I'm using Firefox (because
IE has
>>>>>>>> issues).
>>>>>>>> 
>>>>>>>> Thanks
Mime
View raw message