ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From BJ Freeman <bjf...@free-man.net>
Subject Re: Issues Creating Entities in Ofbiz from existing Schema
Date Sat, 30 Oct 2010 15:13:12 GMT
Adam this is just to induce the entities from an external source.
yours is the next step once they are ready to beused.


=========================
BJ Freeman
Strategic Power Office with Supplier Automation  <http://www.businessesnetwork.com/automation/viewforum.php?f=52>
Specialtymarket.com  <http://www.specialtymarket.com/>
Systems Integrator-- Glad to Assist

Chat  Y! messenger: bjfr33man


Adrian Crum sent the following on 10/30/2010 8:04 AM:
> You need to give your external datasource a group-name. Then in your external entity
definitions, assign the entities to that group.
>
> -Adrian
>
> --- On Fri, 10/29/10, Kapil garg<gargkapil@hotmail.com>  wrote:
>
>> From: Kapil garg<gargkapil@hotmail.com>
>> Subject: Issues Creating Entities in Ofbiz from existing Schema
>> To: user@ofbiz.apache.org
>> Date: Friday, October 29, 2010, 12:09 PM
>>
>> I am trying to create a entities within OFbiz out of an
>> existing schema in production. Not sure if this is the best
>> way to create entties out of an existing schema. Suggestions
>> are welcomed!!
>>
>> I tried to add a datasource tag in default delegator in
>> entity-engine.xml
>> Followed the instructions on
>> https://cwiki.apache.org/confluence/display/OFBIZ/Handling+of+External+data
>> Would like to know where I am going wrong. On restart, I
>> realised that ofbiz does not finish to the point that I can
>> get webtools or even login for ecommerce. IT has just stuck
>> at soem point saying  ServiceDispatcher.java 584 INFO
>> Sync service..
>> There is no exception or anything but OFbiz does not go
>> further with complete laoding. Anything I am doing wrong?
>> Being a default delegaotr, there was no special
>> entity-group.xml file in the ofbiz 9_04 code base. Hence I
>> did not bother to create an entity-group.xml file
>> My schema name is lronline, following are the entries I had
>> in entity-engine.xml
>>   <delegator name="default" entity-model-reader="main"
>> entity-group-reader="main" entity-eca-reader="main"
>> distributed-cache-clear-enabled="false">
>>          <group-map
>> group-name="org.ofbiz" datasource-name="localderby"/>
>>          <group-map
>> group-name="org.ofbiz.olap"
>> datasource-name="localderbyolap"/>
>>          <group-map
>> group-name="org.ofbiz" datasource-name="mysql"/>
>>      </delegator>
>>
>> <datasource name="mysql"
>>
>> helper-class="org.ofbiz.entity.datasource.GenericHelperDAO"
>>
>> field-type-name="mysql"
>>
>> check-on-start="true"
>>
>> add-missing-on-start="true"
>>
>> check-pks-on-start="false"
>>
>> use-foreign-keys="true"
>>
>> join-style="ansi-no-parenthesis"
>>
>> alias-view-columns="false"
>>
>> drop-fk-use-foreign-key-keyword="true"
>>
>> table-type="InnoDB"
>>
>> character-set="latin1"
>>
>> collate="latin1_general_cs">
>>          <read-data
>> reader-name="seed"/>
>>          <read-data
>> reader-name="seed-initial"/>
>>          <read-data
>> reader-name="demo"/>
>>          <read-data
>> reader-name="ext"/>
>>          <inline-jdbc
>>
>> jdbc-driver="com.mysql.jdbc.Driver"
>>
>> jdbc-uri="jdbc:mysql://127.0.0.1/lronlineonedb?autoReconnect=true"
>>
>> jdbc-username="root"
>>
>> jdbc-password=""
>>
>> isolation-level="ReadCommitted"
>>
>> pool-minsize="2"
>>
>> pool-maxsize="250"/>
>>          <!--<jndi-jdbc
>> jndi-server-name="localjndi"
>> jndi-name="java:/MySqlDataSource"
>> isolation-level="Serializable"/>  -->
>>      </datasource>
>>
>>
>>
>> Kapil Garg
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>
>
>
>


Mime
View raw message