ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Luis Alfredo Harriss Maranesi <luis.maran...@gmail.com>
Subject Re: Help with order entry
Date Wed, 23 Jun 2010 03:35:37 GMT
I'll try your suggestions.

Once again thanks for the attention,
Luís Maranesi


On Tue, Jun 22, 2010 at 3:50 PM, BJ Freeman <bjfree@free-man.net> wrote:

> some possibilities why your did not work
> 1) all the data files for demo did not download
> 2)your revision is not current
> 3) for some weird reason the loading of demo data did not load everything
>
> suggest you update your copy
> do a
> ./ant clean-all
> ./ant run-install
> use the default derby db to testing.
> if your using a db other than derby then backup, delete and create a blank
> db.
> and do another
> ./ant run-install
>
>
> =========================
> BJ Freeman
> http://bjfreeman.elance.com
> Strategic Power Office with Supplier Automation  <
> http://www.businessesnetwork.com/automation/viewforum.php?f=52>
> Specialtymarket.com  <http://www.specialtymarket.com/>
>
> Systems Integrator-- Glad to Assist
>
> Chat  Y! messenger: bjfr33man
> Linkedin <
> http://www.linkedin.com/profile?viewProfile=&key=1237480&locale=en_US&trk=tab_pro
> >
>
>
> Luis Alfredo Harriss Maranesi sent the following on 6/22/2010 7:31 AM:
>
>  Hi Jacques,
>>
>> I tried to reproduce everything on demo server and it worked. The problem
>> I've described didn't happen.
>>
>> I don't know what to say. The things I'm trying to do, shouldn't they have
>> to work right out of the box?
>>
>> Sorry to bother you and thanks for your attention,
>> Luis Maranesi
>>
>> On Tue, Jun 22, 2010 at 4:24 AM, Jacques Le Roux<
>> jacques.le.roux@les7arts.com>  wrote:
>>
>>  Can you reproduce on demo server or is it specific to you local instance?
>>>
>>> Jacques
>>>
>>> From: "Luis Alfredo Harriss Maranesi"<luis.maranesi@gmail.com>
>>>
>>> Hi all,
>>>
>>> I'm testing ofbiz and I'm trying to set up some sales orders. Everything
>>> goes perfect while I use the Demo Customer to enter the order. But when I
>>> create another user I get stuck in the options screen. I've already tried
>>> to
>>> reproduce everything I could from the Demo Customer's "configuration" but
>>> nothing works.
>>>
>>> I don't know why this is happening. I think it could be related with the
>>> fact that my new user has not shipping methods associated to him but I
>>> can't
>>> find how to change that.
>>>
>>> Could someone help me? Am I missing something obvious?
>>>
>>> Thanks in advance,
>>> Luís Maranesi
>>>
>>>
>>>
>>>
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message