ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From BJ Freeman <bjf...@free-man.net>
Subject Re: Error running debug in Eclipse
Date Fri, 01 Aug 2008 02:53:43 GMT
Just checking have you read
http://docs.ofbiz.org/display/OFBIZ/Running+and+Debugging+OFBiz+in+Eclipse

Gary Lackerman sent the following on 7/31/2008 4:07 PM:
> Hello,
> 
> Can anyone help me w/ this error:
> Set OFBIZ_HOME to - /Users/glackerman/Downloads/ofbiz-release4.0 Admin
> socket not configured; set to port 0 Exception in thread "main"
> java.lang.ExceptionInInitializerError    at
> org.ofbiz.base.util.Debug.<clinit>(Debug.java:92)    at
> org.ofbiz.base.container.ContainerLoader.load(ContainerLoader.java:48)    at
> org.ofbiz.base.start.Start.initStartLoaders(Start.java:248)    at
> org.ofbiz.base.start.Start.init(Start.java:87)    at
> org.ofbiz.base.start.Start.main(Start.java:403) Caused by:
> java.util.MissingResourceException: Can't find bundle for base name cache,
> locale en_US    at 
> java.util.ResourceBundle.throwMissingResourceException(ResourceBundle.java:8
> 36)    at java.util.ResourceBundle.getBundleImpl(ResourceBundle.java:805)
> at java.util.ResourceBundle.getBundle(ResourceBundle.java:549)    at
> org.ofbiz.base.util.cache.UtilCache.setPropertiesParams(UtilCache.java:217)
> at 
> org.ofbiz.base.util.cache.UtilCache.setPropertiesParams(UtilCache.java:213)
> at org.ofbiz.base.util.cache.UtilCache.<init>(UtilCache.java:172)    at
> org.ofbiz.base.util.UtilProperties.<clinit>(UtilProperties.java:53)    ... 5
> more 
> Thanks,
> GARY LACKERMAN
> Software Developer
> Gary.Lackerman@WETDesign.com
> 
> WET
> 10817 Sherman Way
> Sun Valley, California 91352
> T  818.769.6200
> F  818.301.6111
> www.wetdesign.com
>     
> 


Mime
View raw message