ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jacques Le Roux" <jacques.le.r...@les7arts.com>
Subject Re: Problem with Hotwax Demo
Date Sun, 03 Aug 2008 22:54:45 GMT
Actually you will have to update to at least 682228 (between 681992 and 682104 was the bug)

Jacques

From: "Jacques Le Roux" <jacques.le.roux@les7arts.com>
> Simply do an "ant clean" on local. The  HWM trunk demo server needs some attention and
I guess it will be done soon.
>
> Jacques
>
> From: "BJ Freeman" <bjfree@free-man.net>
>> they are working on it in the dev list.
>>
>> I'm not sure it's related but today I'm not able to quickly open OFBiz using
>> https://localhost:8443/catalog/control/login?USERNAME=admin&PASSWORD=ofbiz
>> as I was doing before. The same applies on HWM demo server using this link
>> https://demo.hotwaxmedia.com/catalog/control/login/main?USERNAME=admin&PASSWORD=ofbiz
>> which was working before. It stays now on the login screen without any
>> error message.
>>
>> But if I click on the Catalog tab I open the application getting this
>> URLas result (without having to login more)
>> https://localhost:18443/catalog/control/main?externalLoginKey=EL381737174319
>> Jacques
>>
>> Sharan-F sent the following on 8/3/2008 2:50 PM:
>>> Hi
>>>
>>> I've just tried to login to the Hotwax Demo using 'admin' and its not
>>> working. It doesnt display any error messages - just redisplays the login
>>> screen.
>>>
>>> I also tried the ecommerce site – trying to log in using DemoCustomer. That
>>> isnt working either.
>>>
>>> I did a test to add a product to the shopping cart the error message
>>>
>>> “The requested resource (/ecommerce/additem/main) is not available” is
>>> displayed”
>>>
>>> Thanks
>>> Sharan
>>>
>>
>>
>>
> 


Mime
View raw message