ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Scott Gray" <lekt...@gmail.com>
Subject Re: Ofbiz Login Issue
Date Sun, 06 Jan 2008 09:14:05 GMT
Have you changed the login forms at all or can you provide steps to
reproduce?  It's probably happening because a username parameter is in the
session's previous parameters, but that shouldn't normally be the case

Regards
Scott


On 06/01/2008, Chen Xi <chenxi1978@gmail.com > wrote:
>
> Hi:
>     My system currently using ofbiz framework. So far my team met a
> strange
> problem on login.
>
>     It is working fine at the first time login, system can detect password
> not match user name all those expcetpions.  However, when I try to login
> with the correct user name and password, the system will not allow me to
> login. The following is the detail steps to describe the case
>     1. login with wrong user id and password, system says :
>         The Following Errors Occurred: The following error occurred during
> login: Password incorrect.
>     2. I try to use correct user id and password to login. The system
> still
> reports the same error and my user id field is auto filled the value like
> [admin, admin]
>     3. If I tried more times, the value in the user id field will become
> [admin,admin,admin]
>     4. The only way currently I can solve is to close the browser and go
> to
> the web page and type correct user id and password.
>
>     Obviously, the step 4 is not the good way to handle this problem.
> Could
> any one tell me how to solve such problem without close browser?
>
> Regards
>     Chen Xi
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message