ofbiz-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Brendan Vogt" <brendan.v...@gmail.com>
Subject RE: entityengine.xml Validation Error
Date Tue, 01 Jan 2008 18:18:52 GMT
Thanks BJ I will leave it out and not worry about it.


-----Original Message-----
From: BJ Freeman [mailto:bjfree@free-man.net] 
Sent: Tuesday, January 01, 2008 8:17 PM
To: user@ofbiz.apache.org
Subject: Re: entityengine.xml Validation Error

What has happened is the http://ofbiz.apache.org/dtds/entity-config.xsd
which xml buddy looks at is a new version for the Trunk.
the connection-factory is not used in ver 4.0 so it does not matter if
it is in the entity-engine.xml or not.
howerer if you wish to put in in
    <connection-factory
class="org.ofbiz.entity.connection.ConnectionFactory"/>

	<delegator name="default" entity-model-reader="main"
entity-group-reader="main" entity-eca-reader="main"
distributed-cache-clear-enabled="false">
        <group-map group-name="org.ofbiz" datasource-name="localderby"/>
    </delegator>


Brendan Vogt sent the following on 1/1/2008 8:45 AM:
> Where exactly did you add this?
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: BJ Freeman [mailto:bjfree@free-man.net] 
> Sent: Sunday, December 30, 2007 11:44 PM
> To: user@ofbiz.apache.org
> Subject: Re: entityengine.xml Validation Error
> 
> the reason i did not get the error, and I should have is
> I added this to the ver 4.0
>  <connection-factory
> class="org.ofbiz.entity.connection.ConnectionFactory"/>
> 
> BJ Freeman sent the following on 12/30/2007 10:36 AM:
>> my first response is, if the program is running and your not getting
>> errors in the UI or in the logs, then don't worry about it.
>>
>> however if your curious why XML Buddy is giving you this error, then I
>> suggest you go to their forum and ask.
>> I am using xml buddy 2.0.72 and don't get an error in ofbiz ver 4.0
>>
>> Brendan Vogt sent the following on 12/30/2007 5:55 AM:
>>> Hi,
>>>
>>>  
>>>
>>> I need to know if this is a bug that I/we need to worry about?
>>>
>>>  
>>>
>>> On line 48 the code looks like this:
>>>
>>>  
>>>
>>> <delegator name="default" entity-model-reader="main"
>>> entity-group-reader="main" entity-eca-reader="main"
>>> distributed-cache-clear-enabled="false">
>>>
>>>  
>>>
>>> The error that I get with XML Buddy in Eclipse is something like:
>>>
>>>  
>>>
>>> Error - cvc-complex type.2.4.a: Invalid content was found starting with
>>> element 'delegator'.  One of '{""connection-factory}' is expected.
>>>
>>>  
>>>
>>> What is this error, I have never seen it.
>>>
>>>  
>>>
>>> Brendan
>>>
>>>
>>
>>
>>
> 
> 
> 
> 


Mime
View raw message