ofbiz-notifications mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Swapnil M Mane (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Commented] (OFBIZ-10833) CMS add content not working
Date Wed, 24 Apr 2019 10:15:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/OFBIZ-10833?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16824981#comment-16824981
] 

Swapnil M Mane commented on OFBIZ-10833:
----------------------------------------

Fixed the issue in which the parameters are not available to the next response type when form
of enctype="multipart/form-data" type is submitted. Changes committed in 

trunk at rev 1858035
 release18.12 at rev 1858036
 release17.12 at rev 1858037

Issue does not exist in release16.11

Thanks!

 

> CMS add content not working
> ---------------------------
>
>                 Key: OFBIZ-10833
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/OFBIZ-10833
>             Project: OFBiz
>          Issue Type: Bug
>          Components: content
>    Affects Versions: Trunk, 17.12.01
>            Reporter: Ingo Wolfmayr
>            Assignee: Swapnil M Mane
>            Priority: Major
>         Attachments: LogCreateContent.txt, OFBIZ-10833.patch, cms_addImage.patch
>
>
> On demo: content --> "CmsSite" --> CMS:
> Right click on one of the items to add "New Long Text" or "Image".
> After saving the new content:
> Edit WebSite CMS For: []
> "There is no Content PUBLISH_POINT for this WebSite!"
> Having the same problem on a  17.12 local installation.
> h1.  



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message