ofbiz-notifications mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Deepak Dixit (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Comment Edited] (OFBIZ-10156) Fix issues related to images paths
Date Sun, 03 Feb 2019 10:53:00 GMT

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/OFBIZ-10156?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=16759361#comment-16759361
] 

Deepak Dixit edited comment on OFBIZ-10156 at 2/3/19 10:52 AM:
---------------------------------------------------------------

Hi [~jacques.le.roux],

>>Also not sure why FOP complains (both locally and on trunk demo) about table-layout="auto",
it's not used in any files, creasy stuff!

If you are using fo:table without specifying table-layout it will be considered as "auto"

There is an issue with table-layout="auto".
This is known issue https://xmlgraphics.apache.org/fop/knownissues.html
Here is the reference link for the same https://issues.apache.org/jira/browse/FOP-2469

>>|E| Image not found. URI: /images/ofbiz_logo.png. (See position 37:54)
This is not an issue, CompanyHeader.fo.ftl using ofbizContentUrl to prepare the image url.

We need to set the content.url.prefix.secure/content.url.prefix.standard in url.properties
to work in properly. 

I think we can close this issue. 


was (Author: deepak.dixit):
Hi [~jacques.le.roux],

>>Also not sure why FOP complains (both locally and on trunk demo) about table-layout="auto",
it's not used in any files, creasy stuff!

If you are using fo:table without specifying table-layout it will be conder as "auto"

There is an issue with table-layout="auto".
This is know issue https://xmlgraphics.apache.org/fop/knownissues.html
Here is the reference link for the same https://issues.apache.org/jira/browse/FOP-2469

>>|E| Image not found. URI: /images/ofbiz_logo.png. (See position 37:54)
This is not an issue, CompanyHeader.fo.ftl using ofbizContentUrl to prepare the image url.
We need to set the content.url.prefix.secure in url.properties to work in properly. 

I think we can close this issue. 

> Fix issues related to images paths
> ----------------------------------
>
>                 Key: OFBIZ-10156
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/OFBIZ-10156
>             Project: OFBiz
>          Issue Type: Sub-task
>          Components: ALL COMPONENTS
>    Affects Versions: 17.12.01
>            Reporter: Jacques Le Roux
>            Assignee: Jacques Le Roux
>            Priority: Minor
>             Fix For: 17.12.01
>
>
> While working on OFBIZ-10128 I stumbled upon this issue  found on trunk demo
> {code}
> 2018-01-11 09:35:08,370 |ajp-nio-8009-exec-8  |FOUserAgent                   |E| Image
not found. URI: /images/ofbiz_logo.png. (See position 37:54)
> 2018-01-11 09:35:08,603 |ajp-nio-8009-exec-8  |FOUserAgent                   |E| Image
not found. URI: /images/ofbiz_logo.png. (No context info available)
> {code}



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)

Mime
View raw message