nifi-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Davy De Waele <ddewa...@gmail.com>
Subject Re: PutTCP connector not cleaning up dangling connections
Date Wed, 20 Sep 2017 16:32:31 GMT
Having dinner now without laptop :) Have more updates. Isolated the problem
in the puttcp class in the processor. Rest of the 1.4.0-snapshot seems fine.

Will post more info after dinner.

On Wed, 20 Sep 2017 at 18:27, Bryan Bende <bbende@gmail.com> wrote:

> Is the data good at other points in the flow before getting to PutTCP?
>
> If you are seeing those bytes in provenance, then they would have to
> be in there before reaching PutTCP, because PutTCP doesn't modify the
> content of the flow file.
>
> So I'm thinking something else in the flow before PutTCP is working
> differently than before.
>
> On Wed, Sep 20, 2017 at 4:38 AM, ddewaele <ddewaele@gmail.com> wrote:
> > Small update : No garbage / noise on 1.3.0 also so it must be in
> > 1.4.0-SNAPSHOT.
> >
> > Noticed that the PutTCP processor has changed the way it processes
> incoming
> > flowfiles. Might be related to that.
> >
> > Looked into the data provenance and noticed  3 bytes EF BF BD (in hex)
> when
> > things go bad. (This seems to be the utf-8 encoding of the Unicode
> character
> > U+FFFD REPLACEMENT CHARACTER.)
> >
> > So I'm guessing some kind of encoding / charset issue.
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> >
> > --
> > Sent from: http://apache-nifi-users-list.2361937.n4.nabble.com/
>

Mime
View raw message