nifi-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From kumar r <kumarc...@gmail.com>
Subject NiFi web ui not open after enabled auth
Date Wed, 08 Mar 2017 12:04:41 GMT
Hi,

Configured NiFi 1.1.1 version in windows.

I have enabled client certificate auth with the following properties

*nifi.properties*

    nifi.web.war.directory=./lib
    nifi.web.http.host=
    nifi.web.http.port=
    nifi.web.https.host=hostname
    nifi.web.https.port=8080
    nifi.web.jetty.working.directory=./work/jetty
    nifi.web.jetty.threads=200

    nifi.security.keystore=./conf/ssl/server.keystore
    nifi.security.keystoreType=JKS
    nifi.security.keystorePasswd=server_password
    nifi.security.keyPasswd=server_keypassword
    nifi.security.truststore=./conf/ssl/server.truststore
    nifi.security.truststoreType=JKS
    nifi.security.truststorePasswd=server_password
    nifi.security.needClientAuth=true
    nifi.security.user.authorizer=file-provider
    nifi.security.user.login.identity.provider=
    nifi.security.ocsp.responder.url=
    nifi.security.ocsp.responder.certificate=

*authorizers.xml*

        <authorizer>
            <identifier>file-provider</identifier>
            <class>org.apache.nifi.authorization.FileAuthorizer</class>
            <property name="Authorizations
File">./conf/authorizations.xml</property>
            <property name="Users File">./conf/users.xml</property>
            <property name="Initial Admin Identity"></property>
            <property name="Legacy Authorized Users
File">./conf/authorized-users.xml</property>

            <!-- Provide the identity (typically a DN) of each node when
clustered, see above description of Node Identity.
            <property name="Node Identity 1"></property>
            <property name="Node Identity 2"></property>
            -->
        </authorizer>

*authorized-users.xml*

    <users>
        <user dn="CN=Kumar">
            <role name="ROLE_ADMIN"/>
            <role name="ROLE_DFM"/>
        </user>
    </users>

Followed generating server and client ssl certificates from
http://unix.stackexchange.com/q/347116

Everything was good. NiFi server started and got logs as UI is available in
following URLs:

https://hostname:8080/nifi

But when i open UI in browser both in firefox and chrome, Nifi web url
cannot open and it shows

*Secure Connection Failed* in firefox and *This site can’t be reached* in
chrome

It didn't ask for client certificate.

What i did wrong? How can i achieve this?

http://stackoverflow.com/questions/42668838/nifi-web-ui-not-open-after-enabled-auth

Help would be appreciated. Thanks in advance.

Mime
View raw message